Ābolu un mandeļu aukstā zupa. Piestāvēs tveicīgām brīvdienām!

Vasara nav iedomājama bez gardas aukstās zupas. Šai zupai būs patīkama, riekstaina garša.
Svarīgi ir nepievienot par daudz ūdeni, lai zupa nezaudē krēmīgumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svarīgi ir nepievienot par daudz ūdeni, lai zupa nezaudē krēmīgumu.

Sastāvdaļas:

  • 3 gab. ābolu
  • 2 šķēles baltmaizes
  • 2 saujas mandeļu
  • 1 selerijas kāts
  • 400-500 ml ūdens
  • ēdamkarote olīveļļas
  • 2 šķipsnas sāls
  • 2 ķiplokdaiviņas
  • dekorēšanai: lociņi un maize

 

Pagatavošana:

Ābolus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos un liek blenderī.

Reklāma
Reklāma

Pievieno mandeles un saplēstus maizes gabaliņus.

Sagriež un pievieno selerijas kātu, ūdeni un olīveļļu.

Tad pievieno sāli un visu sablendē.

Saistītie raksti