Kokosriekstu piena zupa ar dārzeņiem un garnelēm
Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina stāsta, kā pagatavot kokosriekstu piena zupu ar dārzeņiem un garnelēm.

FOTO: Shutterstock.com
Kokosriekstu piena zupa ar dārzeņiem un garnelēm.
Satstāvdaļas:
4 personām
- 400 g kokosriekstu piena;
- 400 g saldētu dārzeņu;
- 250 g garneļu;
- 6–8 ķiršu tomāti;
- sāls, pipari, ingvers – pēc garšas.
Gatavošana
- Verdošā ūdenī liek saldētu dārzeņu maisījumu un vāra, līdz tie pusgatavi.
- Tad pievieno kokosriekstu pienu, uzvāra, liek klāt garneles un sagrieztus ķiršu tomātus.
- Vāra vēl 5-7 minūtes, beigās pievieno garšvielas (sāli, piparus, čili un ingveru) pēc garšas.