Turku zirņu un kalē kāpostu zupa
Laiks papildināt klasisko zupu maltītes ar jaunām zupu idejām un garšām! Pagatavo vienkāršo (aizņem 10-15 minūtes) zupu, kuras sastāvā ir turku zirņi, kalē kāposts, olu nūdeles un nedaudz čili!

FOTO: Publicitātes foto
Ja zupu gatavo no "Dimdiņu" turku zirņiem, tā ir gatava teju 10 minūtēs!
Sastāvdaļas (4 personām):
- 300 g “Dimdiņu” turku zirņu
- 3 kalē kāposta lapas
- 200 g olu nūdeles
- 1 tējk. čili pārslas vai mērce, atkarīgs no vēlamā asuma
- 2 l dārzeņu buljona
Gatavošana:
- Katlā lej buljonu vai verdošu ūdeni un pievieno buljona kubiņus.
- Kad buljons vārās, pievieno turku zirņus, nelielos gabalos sagrieztu kalē kāpostu, olu nūdeles un čili.
- Vāra 7-10 minūtes un pasniedz!
