Turku zirņu un kalē kāpostu zupa

Laiks papildināt klasisko zupu maltītes ar jaunām zupu idejām un garšām! Pagatavo vienkāršo (aizņem 10-15 minūtes) zupu, kuras sastāvā ir turku zirņi, kalē kāposts, olu nūdeles un nedaudz čili!
Ja zupu gatavo no Dimdiņu turku zirņiem, tā ir gatava teju 10 minūtēs!

FOTO: Publicitātes foto

Ja zupu gatavo no "Dimdiņu" turku zirņiem, tā ir gatava teju 10 minūtēs!

Sastāvdaļas (4 personām):

  • 300 g “Dimdiņu” turku zirņu
  • 3 kalē kāposta lapas 
  • 200 g olu nūdeles 
  • 1 tējk. čili pārslas vai mērce, atkarīgs no vēlamā asuma 
  • 2 l dārzeņu buljona

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  1. Katlā lej buljonu vai verdošu ūdeni un pievieno buljona kubiņus. 
  2. Kad buljons vārās, pievieno turku zirņus, nelielos gabalos sagrieztu kalē kāpostu, olu nūdeles un čili. 
  3. Vāra 7-10 minūtes un pasniedz!

 

Saistītie raksti