Neticami ātrā rāmen zupa – gatavo skolas bērns

Rāmen nūdeļu zupu skolēns var pagatavot pats. Sagataves kopā ar vecākiem var sagriezt un salikt burciņā iepriekšējā dienā un atstāt ledusskapī – pirms ēšanas atliktu vien pārliet ar karstu ūdeni.
Garšos gan lieliem, gan maziem.

FOTO: Publicitātes foto

Garšos gan lieliem, gan maziem.

Sastāvdaļas:

1 porcijai

  • 45 g nūdeļu vai rīsu “matu” 
  • 1 neliels burkāns
  • 3 šķēles šķiņķa
  • 2 bērna saujas zirņu
  • 1 buljona kubiņš
  • Dilles 
     
Reklāma
Reklāma

Gatavošana

  1. Nūdeles salauž un liek burkā.
  2. Pa virsu nūdelēm kārto pārējās sastāvdaļas: zirņus, ripiņās sagrieztu burkānu, šķiņķi.
  3. Ēdienam pa virsu sadrupina buljona kubiņu un pārkaisa ar saplucinātām dillēm.
  4. Pārlej ar karstu ūdeni un atstāj četras minūtes ievilkties. 
  5. Pirms ēšanas samaisa.  

Saistītie raksti