Aukstā zupa ar gaļu

Nepieciešams:

1 burciņa konservētu vai marinētu vārīto - rīvēto biešu

1 l paniņas

glāze vārīta ūdens

sagriezti gurķi

lociņi

dilles

4 vārītas olas

vārīti karupeļi

kūpināta vai vārīta gaļa

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pagatavošana:

 

Bietēm pielej paniņas, glāzi vārītu ūdeni. Pieliek 1 sagrieztu gurķi, lociņus, dilles, četras vāritas smalki grieztas olas, iepriekš vārītus kartupeļus, smalki sagrieztu jebkādu kūpinājumu vai vārītu gaļu (buljonu parasti izmanto ūdens vietā).

 

 

Iesūtījusi:

Reklāma
Reklāma

Beata Vanaga,Auksto zupu olimpiādes dalībniece

 

Sastāvdaļas