Aukstā zupa ar raudzētām bērzu sulām

Jā, bērzu sulas izmantojamas arī aukstās zupas pagatavošanā!
Garšīgi, ja pie zupas pasniedz siltu, tikko novārītu kartupeli, kas apkaisīts ar dillēm.

FOTO: Shutterstock.com

Garšīgi, ja pie zupas pasniedz siltu, tikko novārītu kartupeli, kas apkaisīts ar dillēm.

Sastāvdaļas:
1 1/2 l raudzētas bērzu sulas
2 vārītas bietes
1 vārīts burkāns
dilles, lociņi
nedaudz pētersīļi
svaigs gurķis
2 vārītas olas
krējums pēc garšas

 

Pagatavošana:

Vārītas bietes, burkānu, gurķi un olas sarīvē uz rīves vai sagriež sīkos gabaliņos, pievieno sagrieztus zaļumus, bērzu sulu un krējumu. Zupa gatava! Garšīgi, ja pie zupas pasniedz siltu, tikko novārītu kartupeli, kas apkaisīts ar dillēm.

Reklāma
Reklāma

 

 

Iesūtījusi: Agnese Vugule, Auksto zupu olimpiādes dalībniece