Pupiņu zupa ar pētersīļiem un ķiplokiem

FOTO: Shutterstock.com

Ķiplokus apcep olīveļļā, līdz tiem nedaudz mainās krāsa. Pievieno pētersīļus, izvārītas pupiņas, sāli un piparus un slēgtā traukā sautē apmēram 6 minūtes. Pusi no pupiņām samaļ gaļas mašīnā, masu ieber atpakaļ katlā, pielej buljonu un vāra vēl 6 minūtes. Zupu pasniedz ar grauzdētu maizi.

Ja ir vēlēšanās, var pievienot tomātu mērci. 

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Ķiploks - 2.daiviņas
  • Olīveļļa
  • Pētersīļi
  • Sāls, pipari
  • Vistas buljons - 2. glāzes
  • Grauzdēta maize
  • Pupiņas