Dzidrais buljons ar pīrādziņiem - sildāmies!
Drēgnajā laikā sildāmies ar buljonu!
Pagatavošana: kaulus aplej ar aukstu ūdeni un uzvāra, noputo un vāra 3-4 stundas. Pievieno sasmalcinātas garšsaknes un sāli. Gaļas mīkstumu uzvāra atsevišķi, samaļ, pievieno sakultu olu, garšvielas, pievieno izkāstam buljonam un uzvāra. Pasniedz ar pīrādziņiem.
Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.
TEVI VAR INTERESĒT - Klasiskā rauga mīkla pīrādziņiem (gatavošana pa soļiem)
Sastāvdaļas
- Garšsaknes
- Liellopa gaļas mīkstums - 50 - 100.g
- Liellopu kauli - 200.g
- Piedevas