Bietes
-
Gatavošanas padomi
Pastinaks, bietes, rācenis – idejas, ko gatavot kartupeļu vietā; PLUS padomi, kā sakņaugus apēst garšīgi
-
Dārzs
Kad ir īstais brīdis novākt burkānus, bietes, kartupeļus un ķiplokus?
-
Salāti un uzkodas
Recepte dārza svētkiem vai Līgo galdam: biešu un skābēto kāpostu salāti
-
Salāti un uzkodas
Mana vitamīnu deva – svaigie salāti ar rukolu, bietēm, apelsīnu, valriekstiem un siera bumbām
-
Salāti un uzkodas
Marinētu biešu tartes
-
Salāti un uzkodas
Krāsainie biešu čipsi – prieks acīm un vēderam
-
Salāti un uzkodas
Marinētu biešu salāti
-
Veģetārie ēdieni
Biešu pastas mērce (pagatavo lielākā daudzumā un sasaldē)
-
Ievārījumi un konservi
Dārzeņu un ābolu salāti ziemai bez etiķa
-
Zupas un buljoni
Jauno biešu lapiņu un gaļas zupa
-
Salāti un uzkodas
Grilēti nektarīni ar jaunajām bietēm, lazdu riekstiem un grilētu skumbriju
-
Siltie ēdieni
Biešu un kartupeļu biezenis
-
Uztura mācība, diētas
Svaigas, vārītas, marinētas vai sulā: kā vislabāk ēst bietes
-
Pīrāgi, kūkas un maize
Desertā - biešu un šokolādes brūnīši
-
Dzērieni
Rudens dārzeņu sulas kokteilis imunitātei un hemoglobīnam