Gatavošanās dzemdībām
-
-
Kāpēc pirms dzemdībām ir ieteicams apskatīt dzemdību vietu un idejas jautājumiem, ko pārrunāt
-
"Mammamuntetiem.lv" pirmsdzemdību kursi maijā – gan attālināti, gan klātienē
-
Aprīlī "Mammamuntetiem.lv" rīkotie pirmsdzemdību kursi – gan attālināti, gan klātienē
-
Laiks uz dzemdībām! Kas ir dzemdību priekšvēstneši un citi svarīgi jautājumi vecmātei
-
Video saruna ar vecmāti: gatavošanās dzemdībām
-
"Mammamuntetiem.lv" rīkotie pirmsdzemdību kursi arī martā bez maksas un divos dažādos laikos
-
Arī februārī "Mammamuntetiem.lv" rīkotie pirmsdzemdību kursi būs bez maksas
-
"Viņš peldēja zem ūdens, man bija tikai jāsaķer jeb Manas mājdzemdības" Stāstu konkursā mammas dalās bērniņa gaidīšanas pieredzē
-
"Atvadījos ar vīru pa telefonu, stāvot pie stikla durvīm viens otram pretī, un raudāju" Stāstu konkursā mammas dalās bērniņa gaidīšanas pieredzē
-
Kā notiek augļa ārējā apgrozīšana, un cik tas ir droši
-
Piesakies! Janvārī "Mammamuntetiem.lv" rīkotie bezmaksas pirmsdzemdību kursi būs gan klātienē, gan attālināti
-
"Pati pārgriezu meitiņas nabassaiti" Stāstu konkursā mammas dalās bērniņa gaidīšanas pieredzē
-
"Ja nu es jutīšu, kā mani griež vairākos slāņos..." Stāstu konkursā mammas dalās bērniņa gaidīšanas pieredzē
-
"Vēmu pat kontrakciju laikā". Stāstu konkursā mammas dalās bērniņa gaidīšanas pieredzē