
Konservēšana
-
-
Gardie tomāti želejā
-
No somiem aizgūta recepte – marinēti gurķīši bez pasterizēšanas
-
Saimniece no senioru festivāla “Zelta ritmi” atklāj savu kabaču salātu recepti ēšanai tūlīt vai uzglabāšanai ziemā
-
Saimniece no senioru festivāla “Zelta ritmi” atklāj divas kabaču salātu receptes ēšanai tūlīt vai uzglabāšanai ziemā
-
Skābenes ziemai – saldētas, biezenī un citas receptes
-
Kas jādara, lai konservētas bekas nebūtu glumas un citi praktiski padomi sēņu pārstrādei
-
Konservēšanas pamatnoteikumi, kas neļauj burkām uziet gaisā un ievārījumiem sapelēt
-
Aroniju sīrups – mūsu ģimenes TOP recepte (der arī plūškoka sīrupam)
-
Pikanti gurķu salāti bez pasterizēšanas – tik gardi, ka pat rudeni mēdz nesagaidīt
-
Rūtas recepte kraukšķīgiem marinētajiem gurķiem
-
Marinējam beciņas! Tantes Guntiņas sēņu marinādes sensenā recepte
-
Dārzeņu un ābolu salāti ziemai bez etiķa
-
Kā uzglabāt gurķus pirms marinēšanas, lai tie nesavīst un nebojājas
-
Saldo piparu pākstis tomātu sulā