
Marinēšana
-
-
No somiem aizgūta recepte – marinēti gurķīši bez pasterizēšanas
-
Mazsālīti gurķīši, kas pārsteigs ar savu kraukšķīgumu! Par to parūpēsies 1 īpaša sastāvdaļa
-
Viltotie kaperi jeb marinēti pieneņu pumpuri
-
Konservēšanas pamatnoteikumi, kas neļauj burkām uziet gaisā un ievārījumiem sapelēt
-
Pikanti gurķu salāti bez pasterizēšanas – tik gardi, ka pat rudeni mēdz nesagaidīt
-
Izmēģini Ikšķiles dāmu deju kolektīva “Vijas” dejotājas pikanto gurķīšu marinēšanas recepti!
-
Rūtas recepte kraukšķīgiem marinētajiem gurķiem
-
Marinējam beciņas! Tantes Guntiņas sēņu marinādes sensenā recepte
-
Kā uzglabāt gurķus pirms marinēšanas, lai tie nesavīst un nebojājas
-
Marinēta melone desertam un gaļas ēdieniem
-
Marinēts arbūzs ziemas krājumiem
-
Krāsaini marinēti vasaras dārzeņi
-
Labākie garšaugu un garšvielu komplekti marinēšanai un pikantajiem ievārījumiem
-
Sīpolloki ziemai – saldēti, kaltēti un arī marinēti