Normunds Baranovskis
-
-
Liec lietā saldētās ogas un pagatavo karsto Ziemassvētku dzērienu. RECEPTE
-
Krēmīgā polenta un sēņu ragū. Recepte
-
Iespaidīgais un gardais šnicelburgers! Izmaksās nedaudz virs 2 eiro
-
Pēc kārtīgas pastaigas sasildies ar gardu silto dzērienu – no ķiršiem, āboliem un bumbieriem
-
Laiks sākt iztukšot saldētavu! Aromātiskais un sildošais zemeņu-piparmētru dzēriens. RECEPTE
-
Vakariņas pa lēto: vistas un dārzeņu sacepums dziedātājas Katrīnas Dimantas izpildījumā
-
Bērnu iecienītā ātrā buljona zupa ar nūdelēm
-
Vārot zupu, nekad nesanāk izteiksmīgs buljons! Atklājam, ko tu dari nepareizi
-
Izmaksās nedaudz virs 5 eiro! Vienkārši, ātri un lēti pagatavojams Ziemassvētku fondants
-
Eksotisks un sildošs lēcu dāls – gatavo Edgars un Emīls Kauperi
-
Kā pagatavot perfektu mērci un kura mērce ar ko vislabāk sader? Šefpavārs atklāj savus noslēpumus
-
Recepte: krāšņās “Tautumeitas” gatavo Latvijas valsts svētku mielastu
-
Pastinaks, bietes, rācenis – idejas, ko gatavot kartupeļu vietā; PLUS padomi, kā sakņaugus apēst garšīgi
-
Lēti un ātri: slinkie kāpostu tīteņi latviski dziedošā japāņa Masaki Nakagavas izpildījumā