Receptes
-
-
Spinātu salāti ar olām un siltu bekona mērci
-
Kā pagatavot perfektu mērci un kura mērce ar ko vislabāk sader? Šefpavārs atklāj savus noslēpumus
-
Maizes vietā pie biešu zupas – Airfryer kārtainās mīklas standziņas ar pesto un mocarellu
-
Recepte: krāšņās “Tautumeitas” gatavo Latvijas valsts svētku mielastu
-
Katru reizi citādākas jeb Airfryer brīnumgardās karstmaizītes
-
Sarkanbaltsarkanas brokastis, pusdienas un svētku kūka
-
Bērnības garša jeb saldā desa, kas būs gardākā, ko esi ēdis
-
Vistas filejas eksotiskais piena ceļš jeb Vienkārša recepte, ja vakariņas vajag ĀTRI
-
12 minūtes un gatavs! Airfryerī gatavotie kraukšķīgie vistu spārniņi
-
Lēti un ātri: slinkie kāpostu tīteņi latviski dziedošā japāņa Masaki Nakagavas izpildījumā
-
Salmiņu zirnekļtīkli – gatavo Anna Panna ar meitiņu Hannu
-
Kā izmantot pilnīgi katru ķirbja daļu, lai pēc Halovīniem rudens superoga neiet postā
-
Spocīgas, jocīgas, bet garšīgas! Labākās Halovīna receptes, kas prasīs pavisam maz darba un laika
-
Rudenīgie vistas šķiņķīši ar kartupeļu un ķirbju biezeni