Saldēšana
-
Skolēns
Olšūnu sasaldēšanai onkoloģiskajām pacientēm ļoti gaida solīto valsts atbalstu
-
Dārzs
Nezini, kā apēst kabačus? Sasaldē!
-
Mērces
Boloņas mērce – jaunās māmiņas ideja vakariņu sagatavei, ko var pat sasaldēt
-
Ģimenes veselība
Kad bioloģiskais pulkstenis sāk tikšķēt par vēlu
-
Iepirkšanās
Saldēt var visu pārtiku – no tomātiem līdz piena produktiem
-
Uztura mācība, diētas
Seši veidi, kā ieziemot dilles
-
Veģetārie ēdieni
Kā pareizi sagatavot kabačus saldēšanai
-
Gatavošanas padomi
Sīpolloki ziemai – saldēti, kaltēti un arī marinēti
-
Gatavošanas padomi
Kā saglabāt dilles ziemai aromātiskas, garšīgas un zaļas
-
Gatavošanas padomi
Noderīgi padomi vasaras ogu saldēšanai ziemas krājumiem
-
Gatavošanas padomi
Saldē produktus stikla burciņās! Tas ir veselīgāk
-
Uztura mācība, diētas
Saldētavā liekam augļus, sēnes, gaļu un citus produktus. Kā to vispareizāk darīt
-
Gatavošanas padomi
Saldēt var gandrīz visu! Produkti, kurus drīkst un kurus neiesaka saldēt
-
Uztura mācība, diētas
Saldētu produktu glabāšanas ilgums un saldēšanas padomi