Kafija, kapučino, latte. Iemācies un pārsteidz viesus ar perfektu dzērienu!
Varbūt esat īsti kafijas dzērienu profesionāļi. Bet varbūt līdz galam nezināt, kā pagatavot perfektu kapučino, latti vai espresso.
Varbūt esat īsti kafijas dzērienu profesionāļi. Bet varbūt līdz galam nezināt, kā pagatavot perfektu kapučino, latti vai espresso. Zemāk redzamā shēma noteikti palīdzēs izprast kafijas dzērienu pagatavošanas gudrības, lai nākmajā reizē, kad uzņemsiet viesus, varētu tos pārsteigt ar fantastisku dzērienu.
Zināšanai: tases espresso pagatavošanai nepieciešami 7 grami (tējkarote ar kaudzīti) smalki maltas tumši grauzdētas kafijas un 30 ml ūdens (tam sākotnēji ir jābūt 92–94 grādu karstam).
Milk - piens.
Milk foam - piena putas.
Chocolate syrup - šokolādes sīrups.
Water - ūdens.