VIDEO: Latvijas vecākā paaudze ballējas festivālā "Zelta ritmi" 2024

4:04

Pasākumi

Festivāls “Zelta ritmi”, ko Rīgā, Esplanādes parkā, jau septīto reizi rīkoja vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", kopā pulcēja tūkstošiem pirmspensijas un pensijas vecuma cilvēku no visas Latvijas – lielkoncertā vien uzstājās vairāk nekā 300 dalībnieku. Kolektīvi bija sabraukuši ne vien no Rīgas, bet arī no Iecavas, Gulbenes, Valmieras, Ogres, Naukšēniem, Mētrienas, Liepājas, Valkas un Tukuma.

Skatuves programmu vadīja vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa un dziedošais aktieris Juris Hiršs. Festivāla lieldraugs šogad – mazumtirdzniecības veikalu tīkls “Rimi”, atbalstītājs – mobilo sakaru operators “Zelta Zivtiņa”. Pasākumā varēja klausīties arī speciālistu iedvesmas sarunas, ko atbalstīja Rīgas valstspilsētas pašvaldība Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

““Zelta ritmi” ir grandiozs notikums, kas par ikgadēju tradīciju kļuvis ne vien daudziem kolektīviem, bet arī apmeklētājiem. Tas ir īpaši vecākajai paaudzei veltīts izglītojošs, izklaidējošs un saliedējošs pasākums, kura mērķis ir iedvesmot dzīvot skaisti, aktīvi un jēgpilni neatkarīgi no vecuma,” stāsta festivāla “Zelta ritmi” rīkotāja, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.