Bērnu grāmatu autore Evija Gulbe stāsta, ko ar bērniem piedzīvot festivālā "Summer Sound"

"Lai piedzīvojumā varētu piedalīties visa ģimene, festivālam ir īpaša biļešu politika – bērniem līdz 10 gadu vecumam festivāla apmeklējums ir bez maksas," uzsver bērnu grāmatu autore un mamma Evija Gulbe.
“Summer Sound” Bērnu pilsētiņā  visas dienas garumā spēlēt lielformāta spēles, apgleznot sejas, piedalīties radošajās darbnīcās un citās aktivitātēs, bet katru vakaru noklausīties pasaciņu, stāsta Evija Gulbe.

FOTO: no personīgā arhīva

"“Summer Sound” Bērnu pilsētiņā visas dienas garumā spēlēt lielformāta spēles, apgleznot sejas, piedalīties radošajās darbnīcās un citās aktivitātēs, bet katru vakaru noklausīties pasaciņu," stāsta Evija Gulbe.

Mūzikas festivāls “Summer Sound” – arī ģimenēm ar bērniem

“Mēs iesim atklāt Ziemeļpolu.”
“A!” sacīja Pūks. “Un kas ir Ziemeļpols?” viņš vaicāja.
“Tā ir lieta, ko atklāj,” nevērīgi paskaidroja Kristofers Robins, lai gan viņam pašam tas nebūt nebija īsti skaidrs.” *

 

Kamēr slavenajiem grāmatu varoņiem nav skaidrs, kur īsti viņi dodas, mūzikas festivāla “Summer Sound” rīkotājiem zināms, ka 2. un 3. augustā Ziemeļpols atrodas Latvijas rietumu krastā, Liepājā, vienā no skaistākajām Eiropas pludmalēm, kur arī šogad tiks sa/gaidītas ģimenes ar bērniem. Tātad – lai atklātu, ir jādodas ceļā.

 

Lai piedzīvojumā varētu piedalīties visa ģimene, festivālam ir īpaša biļešu politika – bērniem līdz 10 gadu vecumam festivāla apmeklējums ir bez maksas. 

 

Darbosies Bērnu pilsētiņa, kurā bez vecāku uzraudzības varēs atstāt bērnus no 4 gadu vecuma, un šis pakalpojums būs pieejams par papildu maksu – biļeti varēs iegādāties pie ieejas Bērnu pilsētiņā. 

 

Reklāma
Reklāma

Ejam programmā!

“Summer Sound” Bērnu pilsētiņā varēs rotaļāties, draudzēties un izbaudīt īstu festivāla jautrību – visas dienas garumā spēlēt lielformāta spēles, apgleznot sejas, piedalīties radošajās darbnīcās un citās aktivitātēs, bet katru vakaru noklausīties pasaciņu.  

  • Piektdien, plkst. 17.00 un 19.00, un sestdien, plkst. 14.00, 17.00 un 20.00, mutuļos LIELAIS BURBUĻU ŠOVS.
  • Bet kādā klusākā vietā… Īpaši padomāts par māmiņām ar zīdaiņiem – bez maksas būs pieejams LABIEKĀRTOTS STŪRĪTIS MĀMIŅĀM, kur pabarot mazuli, apmainīt autiņus un atvilkt elpu. Darba laiks: piektdien no plkst. 15.00 līdz 22.00 un sestdien no plkst. 12.00 līdz 22.00.

 

Iesoļojam noteikumos!

  • Saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu pēc plkst. desmitiem vakarā (22.00) jauniešiem līdz 16 gadu vecumam jāatrodas kāda pieaugušā uzraudzībā.


“Tā nu viņi visi gāja atklāt Ziemeļpolu. Ceļš bija garš, laiku viņi kavēja, pļāpādami par šo un to. Nepļāpāja tikai Pūks, jo viņš domāja jaunu dziesmu.” **


Pūk scriptum. Ja Vinnijs Pūks piedalītos festivālā, iespējams, viņš to nodziedātu uz Summer Sound skatuves. 
*, ** Alans Aleksandrs Milns. / Tulkojusi Vizma Belševica/ (1977). Vinnijs Pūks un viņa draugi. Rīga: Liesma.

Saistītie raksti