Žurnālists Māris Zanders meitiņu nosauc par Martu

Par tēvu kļuvušais pazīstamais žurnālists Māris Zanders, kuram ir arī cieša saistība ar viedo sapņu paudēju Panu Kleksi, savu jaundzimušo meitiņu nosaucis par Martu, raksta nacionālais ziņu portāls www.kasjauns.lv.

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva. Pērn 26. septembrī Māris Zanders par sievu apņēma burvīgo žurnālisti Aļonu Aļeksejevu. Tagad jaunajā ģimenē ir piedzimusi meitiņa Marta!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva. Pērn 26. septembrī Māris Zanders par sievu apņēma burvīgo žurnālisti Aļonu Aļeksejevu. Tagad jaunajā ģimenē ir piedzimusi meitiņa Marta!

Pērn 26. septembrī Torņakalna baznīcā Rīgā jāvārdu teica žurnālists Māris Zanders (39) un viņa iecerētā, žurnāliste Aļona Aļeksejeva (22). Pirms divām nedēļām, 4. februārī, jaunā ģimene kļuva par vecākiem. Burvīgā meitenīte ir abiem vecākiem pirmais bērns.
Mazulīte pasaulē nāca ģimenes dzemdībās Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļā. Dzemdībās piedalījās arī laimīgais tētis, kurš kopā ar ģimeni uzturējās slimnīcā, līdz jaunā māmiņa ar meitiņu varēja doties mājās.
Vaicāts par meitenītes vārdu, dienu pēc dzemdībām Māris Zanders žurnālam „Kas Jauns” atzina, ka tas būšot  ļoti latvisks un tradicionāls — esot vairāki varianti, un vecākiem vēl jāizvēlas viens no tiem. Nu tas ir izvēlēts – Zanderu meita sauc Marta.

Autors: Juris Vaidakovs, www.kasjauns.lv
 

Reklāma
Reklāma