Gadu vecs bērniņš izdzīvo pēc sadursmes ar vilcienu

Austrālijā kāds gadu vecs bērniņš guvis tikai nobrāzumus un nelielas skrambas pēc tam, kad Melburnas dzelzceļa stacijā nokritis uz sliedēm un viņam pārbraucis pāri vilciens, ziņo nacionālo ziņu portāls www.kasjauns.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gandrīz identisks incidents pagājušajā oktobrī notika Ešbērtonas stacijā Melburnas austrumos.
Novērošanas kameru uzņemtajā video redzams, kā bērnu ratiņi noripo no platformas uz sliedēm un vilciens vairākus metrus stumj tos uz priekšu. "Tā ir visbrīnumainākā sagadīšanās, ka viņš palicis sveiks," atzina ātrās palīdzības mediķe Keita Džesopa.

Ratiņi noripoja uz sliedēm pēc tam, kad no divvietīgajiem ratiem izkāpa bērna trīs gadus vecais brālis, kamēr viņu vecāmāte bija aizgriezusies.

Trešdien notikušajā incidentā ratiņi noripoja uz sliedēm pēc tam, kad no divvietīgajiem ratiem izkāpa bērna trīs gadus vecais brālis, kamēr viņu vecāmāte bija aizgriezusies. "Viņa atceras tikai to, ka viņa redzēja ratus uz platformas, bet, kad viņa pagriezās, tie jau bija uz sliedēm, tāpēc viņa bija neiedomājami pārbijusies," piebilda Džesopa. "Pārsteidzoši, ka viss beidzies ar pāris skrambām un vieglu izbīli."
Uzņēmuma Metro Trains Melbourne pārstāvis pavēstīja, ka vilciena vadītājs samazināja ātrumu, tuvojoties platformai, taču viņš nespēja laikā apstāties, lai neaizskartu bērnu.


Portāls mammam.lv/tetiem.lv aicina: sargi savu bērnu! Atceries bērnu ratiņiem uzlikt bremzes!

Pagājušajā oktobrī līdzīgs gadījums notika Ešbērtonas stacijā tikai četru kilometru attālumā. Toreiz sešus mēnešus vecs zīdainis tika cauri sveikā ar punu uz pieres.

Reklāma
Reklāma

http://www.youtube.com/watch?v=kkhYM2NKx9I