Nāc pēc Guttas sulām un testē uz nebēdu!
Pagājušajā nedēļā sulu vīriņš Guttiņš aicināja pieteikties visus interesentus apelsīnu-ananāsu nektāra un apelsīnu-greipfrūtu sulas testēšanai. Pieteikumus saņēmām negaidīti daudz, tāpēc Gutta jaunos produktus dos nobaudīt vairāk dalībniekiem, nekā sākotnēji plānots!
Guttas jaunos produktus, apelsīnu-ananāsu
nektāra un apelsīnu-greipfrūtu sulu, nobaudīs un testēs:
Inese Raisa
Mārtiņš Osis
Ramona Buķe
Edgars Jaundzems
Ilze Lauce
Laila Kronberga
Laimīgie saņems Guttas apelsīnu-ananāsu nektāru un
apelsīnu-greipfrūtu sulu apjomā, kas paredzēts 2 nedēļām (kopā 16
litrus). Pēc divām nedēļām testētājus lūgsim dalīties atsauksmēs.
Ar testētājiem sazināsimies personīgi!
Apelsīnu — greipfrūtu
sula (100%) ir jauns unikāls patērētāju pieprasīts produkts 100%
sulu segmentā. Tā ir bez konservantiem, ražota no svaigi
spiestas koncentrētas sulas, piemērota alkoholiskajiem kokteiļiem.
Apelsīnu ķīnieši uzskata par nemirstības un veiksmes simbolu, bet
pārējā pasaule — par bagātīgu C vitamīna avotu. Aiz savas biezās
mizas tas slēpj ne vienu vien veselībai noderīgu lietu: fitoncīdi,
cīnās ar kaitīgajiem mikrobiem, šķiedrvielas un pektīnvielas
veicina holesterīna un nevajadzīgo vielmaiņas pārpalikumu
izdalīšanos no organisma, magnijs spēcina sirdi un muskuļus, bet
pantotēnskābe, folijskābe un biotīns stiprina ādas un matu
veselību. Savukārt greipfrūts jeb „Paradīzes citrusauglis” (no
latīņu val.) ir īsta ārstniecisko vielu krātuve. Satur C vitamīnu,
kura iedarbību 20 reizes pastiprina augļa mīkstumā esošie
bioflavonoīdi, sargā mūs no saaukstēšanās un infekcijas slimībām ne
tikai ziemā, bet visa gada garumā. Folijskābe (B grupas vitamīns)
piedalās šūnu veidošanās procesā, kas īpaši svarīgi ir bērniem un
pusaudžiem. Greipfrūts tiek uzskatīts par vienu no labākajiem
līdzekļiem lieko tauku dedzināšanā, jo sekmē ķermeņa svara
samazināšanos un novērš celulītu.
Apelsīnu — ananāsu
nektārs ir jauns unikāls patērētāju pieprasīts produkts 2 litru
iepakojumā. Arī šis produkts nesatur konservantus, ir
ražots no svaigi spiestas koncentrētas sulas. Jau minējām, ka
ķīnieši apelsīnu uzskata par nemirstības un veiksmes simbolu, bet
pārējā pasaule — par bagātīgu C vitamīna avotu. Atliek vien
uzsvērt, ka aiz biezās mizas auglī slēpjas fitoncīdi, kas cīnās ar
kaitīgajiem mikrobiem, šķiedrvielas un pektīnvielas, kas veicina
holesterīna un nevajadzīgo vielmaiņas pārpalikumu izdalīšanos no
organisma, arī magnijs, kas spēcina sirdi un muskuļus, bet
pantotēnskābe, folijskābe un biotīns stiprina ādas un matu
veselību. Savukārt ananāss ir tropu augļu karalis. Tā nosaukums
cēlies no indiāņu izcelsmes vārdiem “Nana Neat”, kas nozīmē
“vērtīgais, dārgais auglis”. Pie vērtīgākajiem un veselīgākajiem
produktiem tas pieder pamatoti - ananāsa serdē ir viela
(bromelaīns), kas organismam neļauj uzkrāt taukus un palīdz tos
aktīvi sadedzināt. Nogatavojies ananāsa auglis satur lielu karotīna
un kālija daudzumu — tas atjauno ādu, novērš vēža audzēju
parādīšanos, uzlabo asinsriti, labi palīdz pret kakla sāpēm.
Gutta profili sociālajos
tīklos:
www.facebook.com/GuttaLV
www.draugiem.lv/gutta
http://twitter.com/GuttaLV#