Gemoss aicina Jūs piedalīties gardēžu vakariņās: "Mūsdienu Latvijas Virtuve"

Kas ir "Mūsdienu Latvijas virtuve"? "Mūsdienu Latvijas virtuve" ir manifestēta kustība, kuras vērtības izsaka labas garšas izpausme, ēdiena kvalitāte, rūpes par veselīgu uzturu un kura vienlaikus ir atbalsts vietējo dabas velšu audzētājiem un pašmāju produktu ražotājiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

FOTO: Vakariņu šefpavārs Raimonds Zommers ("Kaļķu Vārti")

 

Gardēžu vakariņas notiks 24.aprīlī plkst.17:00 Gemoss semināru zālē(Mūkusalas ielā 73, Rīga).
 

Pateicoties šefpavāra Raimonda Zommera (Latvijas gada pavārs - 2006. un 2007.gadā) prasmēm un oriģinālajām idejām, restorāns "Kaļķu vārti" ir kļuvis par atpazīstamu restorānu gardēžiem visā Latvijā!

Pieredzē par vīna un ēdiena saderību dalīsies vīnzinis Jānis Kaļķis.

Ēdienkarte:
Aperitīvs – SAINT HILLARE brut AOC 2010


Kompliments no virtuves
Šefpavāra pārsteigums


Aukstā uzkoda
Cepti sparģeļi ar viegli marinētām renģēm, kūpinātu sieru, paipalu olu kulteni un nerafinētu saulespuķu eļļu
(ANTOINE MOUEIX Sauvignon Blanc Bordeaux AOC, 2010)

Reklāma
Reklāma


Zupa
Latvijas zivju zupa ar diedzētiem kailgraudu miežiem


Pamatēdiens
Alkšņu dūmos kūpināta strauta forele ar nātru ravioli, zaķskābenēm, gurķiem un  sparģeļu mērci
(Domaine BERNARD DEFAIX Chablis 1er Cru Cote de Lechet, 2009)


Piena kazlēna ragū ar pavasara lociņiem, lāčpurniem, sakņājiem un bērzu  vīna mērci
(Domaine BERNARD DEFAIX Bourgogne Pinot Noir, 2009)


Deserts
Biezpiena slāņmija ar pieneņu sorbetu, kaņepju dzinumiem un zemā temperatūrā gatavotiem rabarberiem
(FRAGOLINO bianco)


Didžestīvs - AUCHENTOSHAN THREE WOOD Single Malt

Baudīsim lielisku un izsmalcinātu maltīti!

Dalības maksa 25 LVL (+ PVN)
Pieteikties: inguss@gemoss.lv vai pa telefonu 2 6796444