Esam izlozējuši, kuri saņems gardu siera izlasi no Trikata. KONKURSS NOSLĒDZIES
Atbildot pareizi uz sešiem jautājumiem par Trikata Sniega bumbām, bija iespēja piedalīties izlozē un iegūt gardu siera izlasi.
Izlozes kārtībā esam noteikuši uzvarētājus. Tie ir:
Valentīna Apsīte
Reinhards Skudra
Maija Bernoviča
Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.
Izlozē piedalījās visi pareizo atbilžu iesūtītāji.
Pareizās atbildes (iekrāsotas tumšākas):
1. Cik Sniega bumbu garšas patlaban pieejamas?
a) 3
b) 4
c) 6
2. Kura Sniega bumbu garša skaitās Trikata siera
“klasika”?
a) ar amoliņu
b) ar ķiploku
c) ar tomātiem un baziliku
3. Kuri dabīgie konservanti izmantoti Sniega
bumbās?
a) rapšu eļļa, ķiploks, rozmarīns
b) olīveļļa, ābolu etiķis, cukurs
c) saulespuķu eļļa, timiāns, lavandas
4. No kāda piena ražots svaigā siera Sniega
bumbas?
a) govs
b) kazas
c) kamieļa
5. Kuros ēdienos var lietot Sniega bumbas?
a) svaigo lapu un dārzeņu salātos
b) zupās un sautējumos
c) smalkās uzkodās
d) tradicionālās karstmaizēs Holandes vai Krievijas siera vietā
e) grilētos ēdienos
f) mērcēs
g) humusā
h) zupās
i) visas iepriekš minētās atbildes pareizas
6. Kuras no Sniega bumbām ieguvušas prestižos
apbalvojumus World Cheese Award un Nantwich International Cheese
Award?
a) ar amoliņu
b) ar ķiploku
c) ar tomātiem un baziliku
d) ar burkāniem
e) ar ķiploku
Ieskaties: www.trikatasiers.lv