Rīgā pirmais "Slow Food" tirdziņš
Rīgā, jaunajā "Sporta 2 kvartālā" tika atklāts pirmais "Slow Food" tirdziņš, kura idejas autors ir pazīstamais pavārs Mārtiņš Rītiņš.
"Mūsu tirdziņi atšķiras ar to, ka zemnieks neizmanto nekādas ķīmijas, audzējot savu produkciju. Mēs vēlamies nostiprināt vietējo un tālāko zemju pārtikas produktus, kurus mūsu apmeklētāji viegli var iekļaut savas ikdienas maltītē," piebilst pavārs.
Tirdziņa apmeklētāji varēs sastapt vietējos ražotājus no dažādiem Latvijas novadiem un iegādāties svaigus sezonālos labumus: sparģeļus, dažādus garšaugus, mājās sietu sieru, paipalu olas, zivis un gaļu, svaigi ceptu maizi, zemesriekstu sviestu, saldējumu un citus gardumus.
"Slow Food" tirdziņi Skanstes apkaimē darbosies gandrīz katru piektdienu un sestdienu.
Avots: Jauns.lv