Atzīti "čempioni" sastādījuši restorāna Hercogs ēdienkarti - uzzini, ko piedāvā Bulis, Roberto, Zlidnis, Ščerbatihs un citi
Jau šo trešdien, 23.janvārī Ģimenes restorāna Hercogs viesiem ir iespēja baidīt jauno "ČEMPIONU ĒDIENKARTI", kuru plašākai publikai sabiedrībā pazīstamie “Čempioni” nupat prezentēja Ķīpsalas Hercogā.
Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan smaida čempioni, kā arī, protams, spēka, izveicības un izturības čempioni. Ģimenes restorāna Hercogs saimnieks Andris Rūmītis ir uzrunājis 16 sabiedrībā pazīstamus čempionus dažādās jomās, lai kopīgi sastādītu ēdienkarti visai ģimenei. Katrs no viņiem ir dalījies ar savu mīļāko recepti, kuras Hercoga šefpavāru komandas rokās ir pārtapušas par restorāna līmeņa ēdieniem.
Piemēram, čempioni aktiermeistarībā - Dailes teātra aktieri Andris Bulis un Lauris Dzelzītis – ēdienkartē piedāvajuši Laura iecienītos tunča salātus ar mini mocarellu, vārītu olu un čili-mango mērci. Savukārt, Roberto Meloni dalījies ar savas mammas recepti- tradicionālu Sardīnijas desertu ar saldējumu un karameļu mērci.
Kaspars Zlidnis Hercoga viesiem iesaka silto melno pupiņu-lēcu salātus ar vinegreta mērci, bet skriešanas seriāla “Stirnu buks” organizators Rimants Liepiņš piedāvā pupiņu zupas recepti.
Olimpiskais medaļnieks svarcelšanā Viktors Ščerbatihs klajā nācis ar tvaicētu vistas gaļas girosu ar griķu risoto, ceptām sēnēm un baltvīna mērci, bet viņa audzēkne Eiropas čempione svarcelšanā Rebeka Koha čempionu ēdienkartē ieteikusi desertu – šokolādes parfē ar iebiezinātā piena biskvītu un kļavu sīrupu.
46 FOTO
Atzīti "čempioni" sastādījuši restorāna Hercogs ēdienkarti
+ 42
Skatīt visus
Čempionu ēdienkarte Hercoga restorānos Mārupē, Ķīpsalā, Mežaparkā un Ādažos (no 23. februāra līdz 24. aprīlim) būs pieejama trešdienās pēc plkst.16:00. Pasūtot vienu ēdienu no čempionu ēdienkartes, otrs būs saņemams bez maksas. Turklāt, 5% no ieņēmumiem par šo ēdienkarti restorāni Hercogs ziedos Latvijas Bērnu Bāreņu fondam.
Iepazīsties ar "Čempionu ēdienkarti":
UZKODAS ∙ ZUPAS ∙ SALĀTI
Kartupeļu espuma ar liellopu gaļas bumbiņām un parmezāna
sieru
Andris un Inguss Reizenbergi ∙ kokteiļu čempioni
Tunča salāti ar mini mocarellu, vārītu olu un čili – mango
mērci
Andris Bulis un Lauris Dzelzītis ∙ čempioni aktiermeistarībā
Siltie melno pupiņu – lēcu salāti ar vinegreta mērci
Kaspars Zlidnis ∙ čempions ielu vingrošanā
Kazas siera salāti ar krāsnī ceptām bietēm, rukolu un aveņu –
vinegreta mērci
Zanda Zariņa - Rešetina ∙ fitnesa čempione
Grilēta liellopu steika salāti ar skābā krējuma - ķiploku
mērci
Robijs Trankalis ∙ čempions ilūzijā
Melno pupiņu zupa ar kūpinātu cūkgaļas ribiņu
Rimants Liepiņš ∙ čempions mežā
Kokospiena Tom Kha zupa ar tīģergarnelēm
Kašers ∙ bērnu ballīšu čempions
PAMATĒDIENI
Pasta ar tīģergarnelēm, baby spinātiem un baltvīna mērci
Līna Mūze un Zigismunds Sirmais ∙ šķēpmešanas čempioni
Latvijā audzēta sama fileja ar burkānu biezeni, sezonas
dārzeņiem un ingvera mērci
Kaspars Markševics ∙ čempions labdarībā
Tvaicēts vistas gaļas giross ar griķu risotto, ceptām sēnēm un
baltvīna mērci
Viktors Ščerbatihs ∙ spēka čempions
Krāsnī sacepta karamelizēta vistas kājiņa ar rīsiem un burkānu –
apelsīnu salātiem
Elita Patmalniece ∙ čempione mākslā
Liellopu gaļas kāpostu tīteņi ar lapu salātiem un bešamela
mērci
Sergejs Jēgers ∙ balss čempions
Cūkgaļas cepetis ar ceptām tīģergarnelēm, Agata mini kartupeļiem
un teriyaki mērci
Baiba Runce ∙ smaida čempione
DESERTI
Šokolādes parfē ar iebiezinātā piena biskvītu un kļavu
sīrupu
Rebeka Koha ∙ spēka čempione
Roberto mammas deserts Sardīnijas gaumē ar saldējumu un karameļu
mērci
Roberto Meloni ∙ pozitīvisma čempions
Ieskaties: www.hercogi.lv