Pica Lulū picām arvien vairāk izvēlas izejvielas no vietējiem ražotājiem
Pica Lulū regulāri iepērk izejvielas no vietējiem Latvijas lauksaimniekiem, pārtikas ražotājiem, lai nodrošinātu picu un citu ēdienu atbilstošu kvalitāti, kā arī atbalstītu vietējo ekonomiku. Gada nogalē uzsākta jauna sadarbība ar tādām Latvijā labi pazīstamām saimniecībām kā SIDRABI, Ezerkauliņi, Kunturi u.c.
“Iemesls, kāpēc šogad vēl lielāku uzmanību pievēršam tam, lai picu un citu ēdienu gatavošanai iepirktu iespējami augstākas kvalitātes Latvijā audzētu produktu, tā atbalstot lielākas un mazākas Latvijas saimniecības, ir uzņēmuma vēlme klientiem nodrošināt maksimāli labāko un reizē šajos, nebūt ne vieglajos, laikos palīdzēt attīstīt vietējo ekonomiku. Ja, piemēram, gaļa, milti u.c. produkti iepirkti no vietējām saimniecībām, vieglāka ir arī to izsekojamība un varam pārliecināties, kādos apstākļos dzīvnieki mīt, kāda ir to saimnieku dzīves filozofija un darba kultūra.
Mums ir ļoti svarīgi picu gatavošanai izmantot īstus un augstas kvalitātes produktus – miltus, gaļu, sieru, dārzeņus u.c.,” sadarbības kritēriju izvēli pamato Pica Lulū direktore Maija Zariņa.
Pica Lulū gadā iepērk vairāk nekā 10 tonnas vistu
gaļas, gandrīz 5 tonnas maltās gaļas, ap 200 tonnas miltu u.c.
produktus.
Piemēram, novembrī Pica Lulū sāka sadarboties ar
jaunlopu gaļas audzētāju un piegādātāju – uzņēmumu SIDRABI, kā arī
putnu gaļas ražotāju Talleg. “Kvalitatīvu gaļu var iegūt
tikai no veseliem un spēcīgiem putniem, kuri auguši labos apstākļos
– var brīvi pastaigāties, noteiktā laikā atpūsties”, uzskata Talleg
vadība. Ne mazāk svarīgi, ka putnu ēdienkartē ietverta barība,
kuras pamatā ir tuvāko reģionu saimniecībās audzēti
graudaugi.
Jāatzīmē, ka šajā gada nogalē Latvijas nacionālā virtuve īpaši
iedvesmojusi Pica Lulū, un nesen tapusi
Štoviņdesiņ’ pica. Lai ziemas sezonā ceptu jaunās Štoviņdesiņ’
picas, vajadzēja atrast tās svarīgākās pildījuma sastāvdaļas –
štovētos kāpostus un kūpinātās desiņas. Arī šeit Pica Lulū
izvēlējās vietējos ražotājus – pēc ilgstošām degustācijām uzņēmums
štovētos kāpostus sāka iegādāties no Latvijā labi zināmās z/s
“Ezerkauliņi”, bet no SIA “Kunturi” daudzu gardēžu iecienītās
kūpinātās desiņas.
Īpaša jaunlopu maltās gaļas recepte no uzņēmuma
SIDRABI
“Nesen aizsāktā sadarbība ar Pica Lulū mums bija negaidīts
pārsteigums un reizē zināms izaicinājums, ņemot vērā, ka, būdami
mājražotāji, nevaram konkurēt ar lielajiem uzņēmumiem cenu ziņā.
Toties par mums runā mūsu produkcijas kvalitāte, un šī sadarbība to
vēlreiz apliecina! Tā aizsākās, izejot cauri vairākiem etapiem
produkta izvērtēšanā un secinot, ka mūsu, Latvijā audzēto un īpaši
aprūpēto lopiņu galējā produkta garša ir īpaši vērtīga un sulīga.
Nav šaubu, ka jaunlopu maltā gaļa padarīs picas vēl garšīgākas, un
to noteikti novērtēs arī Pica Lulū klienti,” pārliecināta uzņēmuma
SIDRABI mārketinga un pārdošanas specāliste Lienīte
Šarova.
Jaunlopa gaļa ir rekordiste B12 vitamīnu saturā! Mūsdienās pārtika
bieži vien ir bagāta ar kalorijām, tomēr tajā trūkst minerālu,
mikroelementu, augstvērtīgu olbaltumvielu un vitamīnu. Mūsu
piedāvātā gaļa ar šīm uzturvielām un cilvēka organismam vajadzīgiem
mikroelementiem Latvijā ir viena no bagātākajām konkrētajā
sortimentā,” vērtē L. Šarova.
TOP iecienītākās picas šosezon nemainīgi ir SuperLulū un
klasiskā Desu pica
Strādājot Rīgā, Jūrmalā, Ādažos un Jelgavā, no Pica Lulū picām
šoziem aizvien pieprasītākā ir SuperLulū, tai seko
Bekona pica un Desu pica, atklāj
Pica Lulū direktore Maija Zariņa.
Pica Lulū klienti, veicot priekšapmaksu, saņem arī 49 minūšu
piegādes garantiju. Tas ir laiks, kurā uzņēmums apņemas picu
nogādāt klientam, bet, ja kādu iemeslu dēļ nav pagūts to izdarīt,
klients var izvēlēties saņemt picu par brīvu.
Pica Lulū sociālā atbildība vienmēr ir bijusi svarīga, bet
jo īpaši vīrusa “COVID-19” izplatības laikā uzņēmums rūpējas par
darbinieku un klientu drošību, veic dažādus preventīvus pasākumus –
arī regulāri pārbauda darbinieku veselību, uzrauga, lai viņi
ievērotu visas noteiktās higiēnas prasības, kā arī nodrošina
picēriju klientus ar roku dezinfekcijas līdzekļiem. Tāpat
Pica Lulū ikdienas darbam ir izstrādātas stingras
vadlīnijas un procesi, kā darbiniekiem jārīkojas.
SIA Later Ltd zīmolam Pica Lulū ir 17 picērijas, kas atrodas
Rīgā, Jūrmalā, Ādažos un Jelgavā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 300
darbinieki. Pica Lulū picu rullēšanas un cepšanas prasmēs uzņēmums
ir ieguldījis 26 gadu darbu.