Vai skolotāji pieliek lielas pūles, lai tavam bērnam skolā veiktos labi? Vecāki aicināti pētījumā sniegt vērtējumu par sava bērna skolu

Vai skola ar vecākiem komunicē labi? Vai tev patīk sava bērna skolas pieeja izglītībai? Vai skolotāji tava bērna skolā pieliek lielas pūles, lai skolēniem skolā veiktos labi? Vecāki aicināti anonīmi piedalīties Latvijas Universitātes veiktajā pētījumā, sniegtā informācija ir nozīmīga, lai varētu padarīt pozitīvāku vispārējo klimatu skolā, kā arī uzturēt vienotas skolas un ģimenes vērtības.
Šī aptauja ir pilnīgi anonīma – tas nozīmē, ka tās rezultāti tiks analizēti tikai apkopotā veidā, lai noskaidrotu vecāku uzskatus par skolu.

FOTO: Shutterstock.com

Šī aptauja ir pilnīgi anonīma – tas nozīmē, ka tās rezultāti tiks analizēti tikai apkopotā veidā, lai noskaidrotu vecāku uzskatus par skolu.

Lūdzam piedalīties aptaujā un sniegt savu vērtējumu par sava bērna/u skolu. Lai piedalītos aptaujā, SPIED ŠEIT. Anketu var aizpildīt katrs bērna vecāks atsevišķi un atsevišķi par katru savas ģimenes bērnu.

Šī aptauja ir pilnīgi anonīma – tas nozīmē, ka tās rezultāti tiks analizēti tikai apkopotā veidā, lai noskaidrotu vecāku uzskatus par skolu. Sniegtā informācija ir nozīmīga, lai varētu padarīt pozitīvāku vispārējo klimatu skolā, kā arī uzturēt vienotas skolas un ģimenes vērtības. 

Šo pētījumu vada Latvijas Universitātes profesore Baiba Martinsone sadarbībā ar pētniekiem vairākās valstīs, kurās arī tiek izplatīta līdzīga aptauja. Ja rodas jebkādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: baiba.martinsone@lu.lv

 

Reklāma
Reklāma

Lai piedalītos aptaujā, SPIED ŠEIT.
 

Saistītie raksti