Filmēja bērnu pamperā un smējās mātei sejā: rīdziniece ceļ trauksmi par Imantā klejojošu pedofilu

Kāda rīdziniece vārdā Paula sociālajā tīklā “Facebook” padalījusies ar savu satraucošu pieredzi: otrdien, 28.maijā, 1.tramvajā virzienā uz Imantu, kāds vīrietis sācis fotografēt viņas meitu, kas tobrīd atradusies bērnu ratiņos, ģērbta kleitiņā un pamperā.
Paula pēc notikušā izplūdusi asarās un brīdina mammas būt uzmanīgām.

FOTO: Shutterstock.com

Paula pēc notikušā izplūdusi asarās un brīdina mammas būt uzmanīgām.

“Otrdien, braucot ar 1. tramvaju, satiku šo pretīgo nezvēru. Viņš sēdēja metru no mums. Meita sēdēja ratos pretī viņam. Meitai bija kleita un pamanīju, ka nedaudz var redzēt pamperu, sāku kārtot un pamanīju, ka vīrietis no lejas tur telefonu pret manu meitu un smīn,” raksta Paula.

Sākumā man likās, ka man rādās, bet tad viņš sāka filmēt manu meitu no visiem rakursiem.

Es sāku kliegt: "Ar kādām tiesībām jūs filmējat manu bērnu?" Viņš pavērsa kameru pret mani un izplūda smieklos. Es sāku histēriski kliegt, bet viņš teica, ka filmē kokus. Bet logs nav tik zems un vienīgais, ko var iemūžināt no šī leņķa ir mana meita!”

 

Paula stāsta, ka pieprasījusi parādīt galeriju, bet vīrietis sācis apsaukāties. Draudējusi arī izsaukt policiju, taču viņas telefons izlādējies, tāpēc to nav varējusi uzreiz izdarīt.

Reklāma
Reklāma

Paula pēc notikušā izplūdusi asarās un brīdina mammas būt uzmanīgām. 

“Jutos sagrauta un bezspēcīga ar diviem bērniem. Paldies sievietei, kura mani apskāva, kad raudāju,” raksta Paula, kura par notikušo jau uzrakstījusi iesniegumu policijā.

 

Arī Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska atzīmēja, ka 29.maijā Valsts policijā saņemts ziņojums par šo gadījumu un uzsākta materiāla pārbaude, lai noskaidrotu attiecīgā vīrieša personību. Viņa norādīja, ka "policija šādu informāciju uztver nopietni un šādās situācijās aicina iedzīvotājus nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 112, lai likumsargi varētu nekavējoties reaģēt un noskaidrot lietas apstākļus un iesaistītās personas."

Saistītie raksti