Babītes vidusskolā skolēns sadur skolotāju ar dakšu

Vienā no Babītes vidusskolas sākumskolas klasēm 28. maijā izcēlies konflikts, kurā iesaistīts viens no skolēniem un skolotāja. Pēc skolotājas aicinājuma novilkt cepuri pie pusdienu galda, izglītojamais esot sadūris skolotāju ar dakšu.
Konkrētais audzēknis regulāri traucē mācību vielas apguvi.

FOTO: Shutterstock.com

Konkrētais audzēknis regulāri traucē mācību vielas apguvi.

Kā vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu", vecāki, kuru atvases mācās vienā klasē ar zēnu, jau iepriekš cēluši trauksmi pie izglītības iestādes vadības par skolēna neadekvāto uzvedību.

 

"Noreaģējām jau aprīlī, kad viņš uzlēca uz galda un, šķiet, svaidīja telefonus, apgāza galdus, gribēja iedurt ar zīmuli," skaidro satrauktais tēvs, uzsverot, ka konkrētais audzēknis regulāri traucē mācību vielas apguvi.

 

Pastāv bažas, ka tieši konkrētā audzēkņa dēļ arī kāds no mācībspēka darbu Babītes vidusskolā pametis.

Reklāma
Reklāma

"Meita rakstīja, lai steidzos izņemt no skolas, jo skolēns draud sadurt, un to arī mēģināja izdarīt," vecāku kopīgi izveidotajā sarakstē rakstījis kādas citas izglītojamās vecāks.

Bērnu aizsardzības centra vadītājas vietniece Valentīna Gorbunova norāda, ka zēns "vienā dienā tāds nekļuva - viņš apmeklēja kādu bērnudārzu, kur arī bija kādas uzvedības problēmas. Jautājums – kā uz to reaģēja pieaugušie? Kā to risināja?".

 

Daži vecāki uzskata, ka uz konkrētā zēna uzvedību netiek reaģēts, jo viņš esot radinieks kādai pašvaldības amatpersonai.

Saistītie raksti