Saistībā ar Liepājā klaiņojošu meitenīti, Bērnu aizsardzības centrs vēršas pie vecākiem

Svešu bērnu nav! Pēc gadījuma, kad 10. jūlijā uz ielas klaiņojam tika atrasta 5 gadus veca meitenīte, atgādina Bērnu aizsardzības centrs.
Gadījums ar piecgadnieci Liepājā atmiņā atsaucis arī 2017. gada traģisko piecus gadus vecā Ivana pazušanu.

FOTO: Shutterstock.com

Gadījums ar piecgadnieci Liepājā atmiņā atsaucis arī 2017. gada traģisko piecus gadus vecā Ivana pazušanu.

Bērnu aizsardzības centrs lūdz: vecāki, pieskatām savus bērnus, atslēgas novietojam neaizsniedzamā vietā, durvis aizvērtas. Sabiedriskā transporta vadītāji – pievēršam uzmanību saviem pasažieriem un vienkārši garāmgājējiem – esam vērīgi, kas iet mums blakus.

 

Gadījums ar piecgadnieci Liepājā atmiņā atsaucis arī 2017. gada traģisko piecus gadus vecā Ivana pazušanu. Līdzīgi, kā šajā stāstā, arī Ivans patvaļīgi bija pametis mājas, iekāpis autobusā un devies Grobiņas virzienā. Pazudušais zēns  tika atrasts miris Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.  Ekspertīzē secināts, ka zēns miris no vispārējās organisma atdzišanas pazeminātas temperatūras iedarbībā.

 

Reklāma
Reklāma

Jau ziņojām, ka vakar, 10. jūlijā, Liepājā septiņu kilometru attālumā no savām mājām atrasta klaiņojam piecgadīga meitene, turklāt pilsētā viņa nokļuvusi ar autobusu. Likumsargi noskaidroja, ka, kamēr meitenes māte gulējusi, ap plkst.5.30 bērns paņēmis mājas atslēgas un viens pats izgājis ārā no dzīvesvietas Dienvidkurzemes novadā, Cimdeniekos.

 

Par laimi, meitenīti pamanīja kāds garāmgājējs, kurš nebija vienaldzīgs un izsauca policiju.

Saistītie raksti