Bērnu ballītes kinoteātrī "Splendid Palace" – neaizmirstama svētku pieredze

Kinoteātris “Splendid Palace” piedāvā jaunu un aizraujošu pakalpojumu – bērnu ballītes kinoteātrī ar kino skatīšanos.
Atbilstoši bērnu vēlmēm, kino skatīšanās izvēlei pieejamas sešas dažādas sirsnīgas un jautras filmas. 

FOTO: Publicitātes foto

Atbilstoši bērnu vēlmēm, kino skatīšanās izvēlei pieejamas sešas dažādas sirsnīgas un jautras filmas. 

Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams nosvinēt dzimšanas dienu, izlaidumu vai vienkārši īpašu dienu bērna dzīvē, kinoteātris “Splendid Palace” ir lieliska vieta svinībām pašā Rīgas centrā.
 

Svinību vietas izvēle bērnu ballītēm allaž ir izaicinošs uzdevums vecākiem. Tādēļ piedāvājam aizraujošu pieredzi vienā no krāšņākajiem un senākajiem Eiropas kinoteātriem, kas iepriecinās gan mazus, gan lielus,” saka kinoteātra vadītāja Ildze Egliņa.
 

Piedāvājums sevī iekļauj svinību vietu ar kino skatīšanos kinoteātra “Splendid Palace” mājīgajā Velvju zālē, kur svinības līdz 25 personu lokā var ilgt līdz pat 3 stundām. Atbilstoši bērnu vēlmēm, kino skatīšanās izvēlei pieejamas sešas dažādas sirsnīgas un jautras filmas. 


 

Reklāma
Reklāma

Bērnu ballīti var pieteikt, rakstot uz e-pastu splendid@rigasnami.lv vai zvanot pa tālruni 29401294. Ballītes notiek sadarbībā ar sēžammaisu un pufu veikalu "Pupu maiss".
 

Kinoteātris “Splendid Palace” saņēmis Latvijas Pasākumu foruma 2023. gada Izcilākā Rīgas pasākuma iekštelpās balvu par kinoteātra simtgades pasākumu programmu gada garumā. 
 

Pasākumu centru “Splendid Palace” un Melngalvju nams īpašnieks ir SIA “Rīgas nami”, kas ir Latvijā lielākais pašvaldībai piederošo īpašumu un galvaspilsētas iestāžu, sociālo dzīvojamo māju, pašvaldības tirgu teritoriju un tajās esošo ēku apsaimniekotājs un pārvaldītājs, telpu iznomātājs un jauno projektu attīstītājs.  

Saistītie raksti