Aculieciniece pastāsta detaļas par notikušo pedofila uzbrukumu 13 gadus vecai meitenei tramvajā

Aculieciniecei Diānai notikušais bija pārāk nepatīkama pieredze, lai par to klusētu.
Aculieciniece stāsta, ka jaunā meitene nesauca pēc palīdzības, jo bija nobijusies.

FOTO: Shutterstock.com

Aculieciniece stāsta, ka jaunā meitene nesauca pēc palīdzības, jo bija nobijusies.

Pirmā maršruta tramvajā Diāna kopā ar māsām devās Juglas virzienā. Sieviete ievēroja, ka pāris pieturas pirms apstāšanās vietas “Uzvaras bulvāris” sabiedriskajā transportā iekāpa kāds aptuveni piecdesmit gadus vecs vīrietis. Pēc neilga brīža cilvēks kādas jaunas meitenes virzienā izteica dīvainas frāzes, kas Diānai šķita nepiemērotas un aizdomīgas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

 

“Mēs dzirdējām komplimentus no tā vīrieša. To, ka viņš teica – viņai ir skaistas acis, skaistas rokas. Burtiski pāris sekunžu, varbūt minūtes laikā viņš jau sāka viņai uzmākties – sāka viņai bučot vaigus, skūpstīt rokas, sāka glaudīt vēderu. Bija saprotams, uz ko tas iet.”

Pēc dažām minūtēm pusaudze sākusi raudāt. Diāna saprata, ka jārīkojas nekavējoties.

“Es piecēlos kājās, jautāju viņai, vai viņai viss ir kārtībā. Viņa man neko neatbildēja.

 

Vaicāju vēlreiz, un tikai tad viņa ar acīm parādīja, ka viņai nav viss kārtībā. Es tam vīrietim teicu: “Lūdzu, ejiet prom no šīs meitenes.” Viņš jau bija viņai pieķēries, čukstēja ausī, viss notika.”

 

Aizdomīgais tips turpināja ignorēt vairākkārtējus sievietes aizrādījumus pārstāt veikt netiklās darbības. Diāna paaicināja meiteni sev blakus un zvanīja policijai. 

 

Reklāma
Reklāma

“Mēs vēl nebijām pateikuši tramvaja vadītājam, lai nobloķē durvis. Vainīgais vīrietis piegāja pie durvīm, jau spieda atvēršanas podziņu, bet kaut kāda iemesla dēļ apstājās pie durvīm. 

 

Es citam pasažierim teicu: “Turi viņu ciet! Turi un nelaid vaļā!” Kaut kāda iemesla dēļ viņš to nevarēja izdarīt refleksīvi, tāpēc man nācās viņam skriet pakaļ ar bērna ratiem un vilkt atpakaļ tramvajā. 

 

Māsa pieklauvēja pie vadītāja durvīm, lūdza bloķēt tramvaja durvis, un mēs gaidījām policiju. Bija apturēta visa ceļu satiksme – pieturā nostāvējām minūtes 15 noteikti.”

Aculieciniece stāsta, ka jaunā meitene nesauca pēc palīdzības, jo bija nobijusies. 

Diāna pēc incidenta savu vēstījumu publicēja arī internetā. “Ieraksts bija ielikts, lai vecāki runā ar saviem bērniem! Man pašai ir četri bērni, man ir trīs meitenes, un es iedomājos – ja mans bērns būtu šajā situācijā un neviens nereaģētu. Tas varēja beigties ļoti slikti. Tā nevar.”

 

Valsts policijas pārstāve informē, ka vīrieša identitāte ir noskaidrota, un šobrīd notiek izmeklēšanas process. 

Saistītie raksti