Sākas pieteikšanās diennakts basketbola turnīram "Krastu mačs"

Rīgas pilsētas svētku laikā, 17. un 18. augustā, Esplanādē pie Raiņa pieminekļa notiks aizraujošais 24 stundu tautas basketbola turnīrs "Krastu mačs". Gan spēlētāju, gan līdzjutēju iemīļotā aktivitāte notiks jau 15. gadu, un pieteikšanās tai sākas šodien!
Dalība turnīrā ir bez maksas.

FOTO: Publicitātes foto

Dalība turnīrā ir bez maksas.

Starts reģistrācijai 2024. gada “Krastu mačam” tiek dots 22. jūlijā plkst. 10.00.

 

Apstiprinātās komandas tiks aicinātas uz preses konferenci un izlozi, kas norisināsies 31. jūlijā plkst. 13.00 Esplanādē pie Raiņa pieminekļa. Dalība turnīrā ir bezmaksas.

 

Diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs” Rīgas svētku ietvaros norisināsies jau 15. gadu pēc kārtas. Tas ir ne tikai iemīlēts dalībnieku un skatītāju tautas sporta pasākums, kurā piedalās dažāda līmeņa Daugavas labā un kreisā krasta basketbolistu komandas, bet arī izklaides pasākums dalībniekiem un apmeklētājiem. 

 

Visu diennakti uzstājas Latvijas vadošie dīdžeji un mākslinieki, norit dažādi priekšnesumi, kas saistīti ar basketbolu un ielu kultūru, kā arī plānoti pārsteigumi basketbola svētku apmeklētājiem, tostarp spēļu puslaiku pārtraukumos būs dažādi konkursi skatītājiem. 

Reklāma
Reklāma

 

Pēc 14 sezonām rezultāts ir 9–5 Daugavas labā krasta labā.

 

Turnīru rīko sadarbībā ar vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionvienību “VEF Rīga” un Rīgas valstspilsētas pašvaldību, pasākumu atbalsta Rīgas brīvostas pārvalde.

 

Avots: sports.riga.lv

Saistītie raksti