Tas varēja beigties ļoti bēdīgi! Māmiņa meklē apsargu, kurš izglāba viņas meitu no smagām traumām kādā Rīgas lielveikalā

Tik grūti rakstīt kā šobrīd, man nav bijis sen. No vienas puses ir milzīgs pārdzīvojums no otras puses neizsakāma veiksme. Veiksme, jo īstie cilvēki bija īstajā vietā!” – Ar šādiem vārdiem savu vēstījumu sociālajā tīklā “Facebook” publicējusi kādā mamma Maija, kuras 10 gadus vecā meita piedzīvojusi traumatiskus brīžus tirdzniecības centrā, kur eskalatorā tika ierauta meitenītes kāja.
Ar stāstu dalījušies vairāki desmiti cilvēku, novēlot meitenei veselību un ātru dzīšanas procesu.

FOTO: Ekrānuzņēmums

Ar stāstu dalījušies vairāki desmiti cilvēku, novēlot meitenei veselību un ātru dzīšanas procesu.

Maija stāsta, ka viņas desmitgadīgā meita kopā ar tēti devās uz TC Akropole, kur izmantoja slīdošās kāpnes (eskalatoru).

 

“Mēs nezinām, kā un kas notika (un arī nemeklējam vainīgos), bet tas bija sekunžu jautājums un meitas kāja tika ierauta eskalatorā (lai cik neticami nebūtu, ar visu kedu, kas ir attēlā). Eskalators kustējās un kāju nebija iespējams izraut pat ar tēta palīdzību. Kliegšana un panika! Un viss, visticamāk,  būtu beidzies ļoti, ļoti bēdīgi un manai desmitgadniecei kopš vakardienas  dzīve būtu mainījusies, ja ne veikala apsargs, kurš nekavējoties reaģēja - apturēja eskalatoru un palīdzēja atbrīvot kāju un tad jau palīgā arī bija citi apsargi.”

 

Maija vēlētos noskaidrot apsarga vārdu, kurš izglāba viņas meitas kāju no nopietnām traumām.

“Ja kāds zina (pazīst) cilvēku, kurš izglāba manas meitas kāju, pasakiet, lūdzu, ka mēs esam viņam neizsakāmi pateicīgi. Paldies, Jums, labais cilvēk,  ka Jūs esat! Lai Jums dzīvē viss, viss tas labākais!”

Reklāma
Reklāma

Māmiņa atzīst, ka meitas kāja ir traumēta, taču ne smagi.

 

Ar stāstu dalījušies vairāki desmiti cilvēku, novēlot meitenei veselību un ātru dzīšanas procesu.

 

Par līdzīgiem stāstiem nereti nākas dzirdēt no ārvalstu ziņām, taču šis nav pirmais šāds gadījums arī pie mums Latvijā. 2014. gadā tirdzniecības centrā “Olimpia” kāda nepieskatīta mazuļa zābaks iestrēga eskalatorā. Par laimi viss beidzās veiksmīgi. Bērna kāja netika savainota, vienīgi gumijas zābaciņš tika sapluinīts.

Saistītie raksti