Senioru festivālā “Zelta ritmi” loterijā galvenajās balvās – jauns mobilais tālrunis un Žorža Siksnas koncerts savai ballītei mājās

Vecākajai paaudzei veltītais festivāls “Zelta ritmi” notiks jau šajā nedēļas nogalē – svētdien, 11. augustā, no plkst. 11 līdz 16 skvērā aiz Latvijas Nacionālā mākslas muzeja. Par tradicionālu festivālā ir kļuvusi lielā loterija – balvu izloze, kurā apmeklētāji aicināti piedalīties bez maksas.
Par iemīļotu aktivitāti festivāla apmeklētājiem ir kļuvusi dalība Lielajā laimes ratā.

FOTO: Publicitātes foto

Par iemīļotu aktivitāti festivāla apmeklētājiem ir kļuvusi dalība Lielajā laimes ratā.

Grandiozs vecākās paaudzes lielkoncerts

“Festivāla “Zelta ritmi” centrālais notikums ir lielkoncerts, kurā uzstājas vairāk nekā 20 kolektīvu no visas Latvijas. Kopā tie ir vairāk nekā 300 pirmspensijas un pensijas vecuma cilvēku – dažādu  novirzienu ansambļi, dejotāji un dziedātāji, kas kāpj uz vienas skatuves. 

Tas ir grandiozs notikums, kas par ikgadēju tradīciju kļuvis ne vien daudziem kolektīviem, bet arī apmeklētājiem,” stāsta festivāla “Zelta ritmi” rīkotāja, vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. “Koncerts noslēgsies ar zaļumballi, kurā šogad muzicēs grupa “Zelta Kniede” – par šīs grupas uzstāšanos ir nobalsojuši paši festivāla dalībnieki; balsojums notika iepriekšējā gada festivālā,” skaidro Inga Akmentiņa-Smildziņa, kura festivāla skatuves programmu jau vairākus gadus vada kopā ar dziedošo aktieri Juri Hiršu.

 

Lielā laimes rata balvu fonds sasniedz 1900 eiro

Par vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” tradīciju kļuvis ģimenēm veltītajos festivālos pirmos 100 dalībniekus sagaidīt ar kādu stādu ģimenes dārzam. Mātes dienas festivālā mammas dāvanā ierasti saņem egļu stādus, Tēva dienas festivālā – ozola. Nu arī festivāla “Zelta ritmi” pirmajiem 100 dalībniekiem gaidāma dāvana – priežu stāds no “Latvijas Valsts mežiem”.

 

Ar to dāvanas apmeklētājiem nebeidzas! Par iemīļotu aktivitāti festivāla apmeklētājiem ir kļuvusi dalība Lielajā laimes ratā – balvu fonds šogad sasniedz 1900 eiro. Varēs laimēt dāvanu kartes 50 eiro vērtībā no festivāla “Zelta ritmi” lieldrauga “Rimi”, “Skineffect” kosmētikas produktu komplektus no aptieku tīkla “Benu”, kā arī dažādas balvas no higiēnas preču zīmola “Seni”, kosmētikas zīmoliem “Isdin”, “Avène”, “Babé”,

 

 

Reklāma
Reklāma

“Ducray”, “Klorane”, “Cumlaude Lab”. “Bexident”, grāmatas no “Zvaigzne ABC”, spēli no “Brain Games”, gardumus no “Fazer” un “Skrīveru saldumi”, kā arī dāvanu karti no “Kafe Elizabete”. Galvenajā balvā no festivāla atbalstītāja “Zelta Zivtiņa” – mobilais tālrunis “Samsung Galaxy A55”.

 

 

 

Balvā Žorža Siksnas koncerts savai ballītei mājās

Festivāls “Zelta ritmi” notiks jau septīto reizi, un tā mērķis ir nodrošināt svētku dienu – īpašu festivālu – vecākajai paaudzei, iedvesmojot dzīvot skaisti, aktīvi un jēgpilni, neatkarīgi no vecuma, tādējādi mazinot arī vientulības sajūtu. Tāpēc pasākuma teritorijā gaidāmas dažnedažādas aktivitātes, kurā apmeklētāji varēs iesaistīties bez maksas. 

Piemēram, mobilo sakaru operatora “Zelta Zivtiņa” teltī varēs vairāk uzzināt par interneta drošu lietošanu telefonā, par tarifu plāniem, kas īpaši paredzēti cilvēkiem vecumā no 62 gadiem, kā arī piedalīties izlozē, kur galvenajā balvā būs iespēja saņemt Žorža Siksnas koncertu savos svētkos. Pasākumā varēs klausīties arī izzinošas, izglītojošas un iedvesmojošas lekcijas, ko atbalsta Rīgas valstspilsētas pašvaldība. Omulīgu noskaņu festivālam piešķirs brīvdabas kafejnīcas un tirdziņš.

Pasākuma norises laiks un vieta: 11. augustā, no plkst. 11 līdz 16, Rīgā, skvērā aiz Latvijas Nacionālā mākslas muzeja. Festivālu “Zelta ritmi” rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, lieldraugs “Rimi”, atbalsta “Zelta Zivtiņa”, vairāk informācijas www.zeltaritmi.lv.

Saistītie raksti