Krāpnieki piezvana Marijas Naumovas mammai un saka, ka meita nobraukusi cilvēku. Pieprasa steidzami samaksāt naudu

Marija Naumova informē, ka viņas mammai, Jevgēnijai Soldatovai, nesen piezvanījuši telefonkrāpnieki, kas uzdodas par tuviniekiem. Viņa brīdina, lai cilvēki ir uzmanīgi un neuzķeras uz šīs krāpniecības metodes.
Manai mammai nesen piezvanīja, un ar raudošu balsi, kas it kā piederēja manai māsai, tika pateikts, ka viņa nonākusi nepatikšanās.

FOTO: Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīvs

Manai mammai nesen piezvanīja, un ar raudošu balsi, kas it kā piederēja manai māsai, tika pateikts, ka viņa nonākusi nepatikšanās.

Dziedātāja Marija Naumova savā “Instagram” kontā dalījās ar ziņu, ka piedzīvoja satraucošu situāciju – viņas mamma kļuva par krāpšanas upuri. “Manai mammai nesen piezvanīja, un ar raudošu balsi, kas it kā piederēja manai māsai, tika pateikts, ka viņa nonākusi nepatikšanās – esot uzbraukusi meitenei, kuru aizveda uz slimnīcu, un ka viņai atļauts piezvanīt tikai vienu reizi, pirms viņu ved uz policiju,” raksta Naumova. Krāpnieki lūdza steidzami samaksāt drošības naudu.

Naumova dalās, ka viņas mamma neesot sapratusi, ka balss bija mākslīgi uzģenerēta.  “Mamma asarām acīs lūdza palīdzēt un veikt pārskaitījumu,” skaidro Naumova. Naumova aicina cilvēkus būt uzmanīgiem un nekādā gadījumā neatklāt personīgu informāciju pa telefonu. Viņa iesaka arī brīdināt savus tuviniekus par šo krāpniecības metodi, lai viņi varētu pasargāt sevi no līdzīgām situācijām.

 

Reklāma
Reklāma

Informācija: Jauns.lv

Saistītie raksti