"Motorlaiva lielā ātrumā uzbrauca virsū man un manai mazajai meitiņai!" Sieviete lūdz atsaukties aculieciniekus

Sociālajos tīklos ievietots Lindas Bērziņas lūgums atsaukties ikvienu, kurš vakar, 25. augustā, bijis Brocēnu ezera tuvumā un, iespējams, redzējis notikušo incidentu, kad viņai, esot uz SUP dēļ ar savu ar 4 gadus veco meitiņu, lielā ātrumā uzbrauca motorlaiva.
Motorlaiva lielā ātrumā uzbrauca virsū man un manai mazajai meitiņai! Sieviete lūdz atsaukties aculieciniekus

FOTO: Shutterstock.com

Savā sociālo tīlu kontā sieviete raksta: “Vakar ar ģimeni braucām ar supiem pa Brocēnu ezeru, domājām – kopā pavadīsim foršu svētdienas vakaru. Tā nu vis nebija, kā bijām ieplānojuši.” 
 

Īsi pirms septiņiem vakarā ģimene sākusi supot ezerā pie Brocēnu skatu torņa virzienā uz mājām “Ezermaļi”, lai apbrauktu mazo saliņu gar Zvejnieku mājām. Pēc apmēram stundas, ap plkst. 20.00, ar attēlā redzamā motorlaiva lielā ātrumā uzbrauca virsū Lindai un viņas četrus gadus vecajai meitiņai.  
 

“Paspēju meitu apķert un stingri piespiest sev klāt. Mūs abas nosita nost no supa un tikām pavilktas zem ūdens. Mums abām bija glābšanas vestes, un diezgan ātri tikām virs ūdens. Turpat netālu bija dēls un Kristaps, viņš steidzās palīdzēt – tiku atpakaļ uz supa, un tad arī uzcēla meitu. Abām šoks un panika, mums visiem palīdzēja ”Ezermaļu" mājas saimnieki," Linda raksta.


Motorlaiva atgriezusies tuvāk krastam, kur bijusi cietusī ģimene, jo “ūdenī atradās arī viens no viņu cilvēkiem.  es lūdzu, lai palīdz, uz ko man atbildēja: ”Es tev izdauzīšu galvu" utt... Vīrietis gaišajā kreklā...".
 

Policijā ir uzrakstīts iesniegums, un Linda raksta, ka motorlaivā esošie vīrieši bijuši alkohola reibumā, par meitenēm gan nezinot. 
 

 

Reklāma
Reklāma

"Mans lūgums jums! Max dalieties, šo nevar tā atstāt! Šoreiz tie bijām mēs, nākamo nedēļu tā var būt cita ģimene!

 

Esmu pateicīga, ka ar meitu esam dzīvas un bez smagām traumām! 

 

Lūdzu jūs visu, kas baudīja skaisto dienu pie Brocēnu ezera – ja satikāt vai redzējāt šos cilvēkus vai jums ir kāds video vai bilde, lūdzu, man uzrakstiet."

Saistītie raksti