Tēva dienas festivālā būs iespēja dalīties savā tēva stāstā un nosūtīt pastkartes

Vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” šogad jau 11. gadu Rīgā rīko Tēva dienas festivālu, kas notiks svētdien, 8. septembrī. Visas dienas garumā paredzēti dažādi pārsteigumi un aktivitātes, tostarp arī radošās darbnīcas lieliem un maziem svētku svinētājiem.
Šogad notiks jau vienpadsmitais Tēva dienas gājiens un festivāls

FOTO: Mārcis Gaujenietis

Šogad notiks jau vienpadsmitais Tēva dienas gājiens un festivāls

Tēva dienā, Biedrība Tēvi kopā ar iniciatīvu Dad_postcards, aicinās dalīties un izgaismot Latvijas tēvu stāstus.

 

Daloties savā stāstā, tu palīdzi aktualizēt tēva lomu un īstenot iniciatīvu tēvu mentālas veselības atbalstam! Ir radīti vairāki Latvijas mākslinieku un dizaineru veidoti pastkaršu dizaini, kas aktualizē tēva lomu un nozīmi katra mūsu dzīvē.

 

 

Ko darīt ar pastkarti? 

  • Dalīties savā tēva stāstā un sūtīt/ nodot dad_postcards vai Biedrībai Tēvi;
  • Sūtīt savam tēvam vai tēva lomas nesējam, lai izceltu svarīgo jūsu attiecībās.
Reklāma
Reklāma

 

Pēc Latvijas pastkaršu akcijas Biedrība Tēvi kopā ar Dad_postcards plānos, kā izcelt un parādīt Latvijas un pasaules tēvu stāstus, kas ir iedvesmojoši, skumji, smieklīgi, smeldzīgi, aizgrābjoši, stindzinoši, aizkustinoši.

 

 

Par Tēva dienas festivālu

Kopš Tēva diena kalendārā atzīmēta kā oficiāli svētki, rūpes par tās popularizēšanu, rīkojot dažnedažādas aktivitātes, ir uzņēmusies vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Rezultātā šogad Tēva dienas gājiens un festivāls gaidāms jau vienpadsmito reizi. Tradicionāli festivāls notiek kalendārā noteiktajā Tēva dienas svinēšanas laikā – septembra otrajā svētdienā, šogad – 8. septembrī. Dalība Tēva dienas festivālā un aktivitātēs ir bez maksas, plašāka informācija www.tevadiena.lv. Šogad pasākumu līdzfinansē Rīgas dome. 

Saistītie raksti