Noskaidrosim stiprāko tēti! Tēva dienas festivālā radošas spēles un stafetes gan lieliem, gan maziem

Tēva dienas 11. festivāls notiks jau 8. septembrī. Godināsim tētus, kopā dodoties gājienā, kas paredzēts plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, bet pēc tam svinības tradicionāli turpināsim Vērmanes dārzā, kur sagaidāmas daudz dažādas aktivitātes, pārsteigumi un bagātīga skatuves programma.
Aktivitātes Vērmanes dārzā notiks no plkst. 12.00 līdz 16.00

FOTO: Jānis Saliņš

Aktivitātes Vērmanes dārzā notiks no plkst. 12.00 līdz 16.00

  • Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00.
  • Vērmanes dārzā 11. Tēva dienas festivāla svinēšana notiks līdz pat plkst. 16.00.

 

Uz skatuves būs koncerti, priekšnesumi un gaidāma arī balvu izloze uz Lielā Laimes rata!
Savukārt Vērmanes dārza teritorijā izklaides un aktivitātes paredzētas ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! 

 

Stafetēs noskaidrosim stiprāko tēti un iepriecināsim ar balvām

Aktivitātē “Stiprākais tētis” noskaidrosim, kurš spēs visilgāk noturēt rokās 5 kilogramus spaiņu ar šotvētiem “Dimdiņu” kāpostiem. Katrs dalībnieks tiks pie pārsteiguma balvām un bērnus priecēs “Dimdiņu” īpašais zaķis.

 

Savukārt zīmols “Silvanols” būs sarūpējis dabas sporta zāli, kur tēti savus spēkus varēs pierādīt veiklībā, izveicībā un atmiņas trenēšanā. Festivāla laikā “Silvanols” produkciju būs iespēja iegādāties par īpaši draudzīgām cenām.

 

“Pētergailis” cepumu spēle īpaši iepriecinās mazākos pasākuma viesus, jo izspēlējot Corne hole spēli, varēs tikt pie pārsteiguma balvām.

 

Festivāla ietvaros būs iespēja parādīt arī savus spēkus futbolā un florbolā, iesaistoties “SK Super Nova” un “SK Amber” aktivitātēs, kas neprasa mērķtiecīgu, ilglaicīgu iepriekšējo sagatavotību.

 

Reklāma
Reklāma

Spēles gan lieliem, gan maziem

“Orkla” stendā bērniem būs iespēja spēlēt LIVOL cirku un saņemt dažādas dāvaniņas no LIVOL KIDS Imunitātes varoņiem. Tāpat būs iespēja piedalīties Moller's Junior "garšu testā". Vecākiem būs iespēja piedalīties loterijā, laimēt dažādas balvas no Moller's un LIVOL zīmoliem.

 

Rīgas jauno tehniķu centrs piedāvās “Lielās spēles”, kur tētiem būs iespēja atgriezties bērnībā un kopā ar bērniem spēlēt tādas spēles kā cirks, dambrete un domino, kā arī apgūt jaunas, aizraujošas spēles.

 

Mūsdienu jaunatnei būs iespēja slaukt govis, kur slaukšanas process maksimāli pietuvināts īstajam. Lai slauktu govis būs vecākiem nepieciešams lejupielādēt aplikāciju Findacow, kas ir palīgs pazudušu mantu atrašanā. Katram dalībniekam tiks izsniegts QR kodu uzlīmju komplekts, lai var aplīmēt sev svarīgās mantas.

 

Tikmēr “Brain Games” būs iespējams izmēģināt daudz dažādas modernas galda spēles, kuras palīdzes jēgpilni pavadīt rudens uz ziemas vakarus visai ģimenei kopā. 

 

Par Tēva dienas festivālu

Kopš Tēva diena kalendārā atzīmēta kā oficiāli svētki, rūpes par tās popularizēšanu, rīkojot dažnedažādas aktivitātes, ir uzņēmusies vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Rezultātā šogad Tēva dienas gājiens un festivāls gaidāms jau vienpadsmito reizi. Tradicionāli festivāls notiek kalendārā noteiktajā Tēva dienas svinēšanas laikā – septembra otrajā svētdienā, šogad – 8. septembrī. Dalība Tēva dienas festivālā un aktivitātēs ir bez maksas, plašāka informācija www.tevadiena.lv. Šogad pasākumu līdzfinansē Rīgas dome. 

Saistītie raksti