Tēva dienas festivālā mazie rāpotāji varēs sacensties “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātā

Lai svētdien, 8. septembrī, Tēva dienas festivālā Rīgā, Vērmanes dārzā, interesantas nodarbes būtu arī pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem, festivāla ietvaros no plkst. 12.00 notiks “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts. Tajā mazuļi varēs sacensties par pirmo sportisko uzvaru, ko dāvāt tētim viņa svētku dienā. Šis būs noslēdzošais 2024. gada vasaras sezonas “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts posms.
Reģistrācija “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātam notiks īpaši izdekorētā un viegli pamanāmā teltī.

FOTO: Publicitātes foto

Reģistrācija “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātam notiks īpaši izdekorētā un viegli pamanāmā teltī.

Reģistrācija “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātam notiks īpaši izdekorētā un viegli pamanāmā teltī, kas atradīsies Vērmanes dārzā. Visi mazuļi vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem, kuri vēl nestaigā, bet ir braši rāpotāji, tiek aicināti piedalīties un pārbaudīt savas spējas 4 metrus garajā trasītē. Sacensības notiks no plkst. 12.00 līdz 16.00.

“Ar prieku aicinām visus vecākus un jo īpaši tēvus kopā ar mazākajiem ģimenes locekļiem piedalīties “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātā. Tēva klātbūtne pirmajās sacensībās ir neaizstājama – tas ir spēks, kas iedvesmo bērnu pirmajām lielajām uzvarām. Tiekamies Vērmanes dārzā, lai kopā svinētu Tēva dienu!” aicina “Lidl Latvija” komunikācijas komandas vadītāja Latvijā Zane Neļķe.
 

Neatkarīgi no sasniegtā rezultāta ikviens brašais čempionāta dalībnieks saņems gardu un veselīgu veicināšanas balviņu, savukārt 3 ašākie rāpotāji un to vecāki saņems īpašas balvas un dāvanu karti no čempionāta rīkotāja “Lidl Latvija”.

Reklāma
Reklāma

Lai nelieli negadījumi un mājās aizmirstas autiņbiksītes netraucētu svētku priekam un sportiskajiem sasniegumiem, būs pieejama arī bezmaksas “Lupilu” autiņbikšu nomaiņas stacija.
 

Rīgas mazuļiem un viņu vecākiem būs gods turpināt un noslēgt šīs sezonas “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātu, kas tika arī aizsākts maija sākumā Rīgā. Čempionāti vasaras laikā tika organizēti Jelgavā, Liepājā, Jēkabpilī un Valmierā. Līdz šim savus spēkus rāpošanas čempionātos šovasar izmēģināja vairāk nekā 200 Latvijas brašo rāpotāju. 

Saistītie raksti