Pēc meitenes patvaļīgas aiziešanas no bērnudārza pieņemti vairāki kardināli lēmumi

Pēc tam, kad kāda meitenīte patvaļīgi izgāja no bērnudārza Daugavpilī, no darba atlaista audzinātāja, informē pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova.
Bērnu tuvējā parkā pamanīja kāda garāmgājēja.

FOTO: Shutterstock.com

Bērnu tuvējā parkā pamanīja kāda garāmgājēja.

Tāpat tagad bērnu pastaigas laikā, no plkst.9.00 līdz 13.00, visa Zinātņu vidusskolas pirmsskolas programmas īstenošanas vietas teritorija ir slēgta. Tajā var tikt, tikai piezvanot dežurējošajam darbiniekam, kurš ver vaļā vārtus vecākiem un apmeklētājiem.

 

Pēc notikušā tika atkārtoti aktualizēti iestādes darba kārtības noteikumi, darba drošības instrukcijas un veikta atkārtota instruktāža visiem pirmsskolas darbiniekiem, stāsta Marina Isupova. Aktualizēti arī visu izglītības iestāžu fiziskās drošības jautājumi izglītības iestāžu vadītāju un viņu vietnieku saimnieciskajos jautājumos darba sanāksmēs.

 

Reklāma
Reklāma

Papildu izglītības iestāžu vadītāji apmeklēja Bērnu aizsardzības centra speciālistu vadīto semināru "Izglītības iestādes speciālists un krīzes situācijas", kurā tika aktualizēti iestādes rīcības algoritmi dažādās krīzes situācijās, tai skaitā arī tad, ja bērns ir patvaļīgi pametis izglītības iestādes teritoriju.

 

Sākotnējā informācija liecina, ka kāds no pieaugušajiem atstājis vaļā bērnudārza vārtiņus, bērnu tuvējā parkā pamanīja kāda garāmgājēja.

Saistītie raksti