13 gadus vecajam Kristapam ļoti vajadzīgs mūsu atbalsts!

"Lai visu laiku nebūtu jāguļ un tas būtu viens solītis uz priekšu veselības attīstībā, Kristapam ļoti nepieciešams vertikalizators," raksta zēna mamma Inga, lūdzot atsaukties un ziedot šim nolūkam tik nepieciešamos 2105 eiro.
Visi kopā mēs varam palīdzēt!

FOTO: no personīgā arhīva

Visi kopā mēs varam palīdzēt!

Mamma Inga saka paldies visiem tiem ziedotājiem, kuri vasarā palīdzēja Kristapam tikt pie nepieciešamajiem naudas līdzekļiem, lai viņš varētu saņemt intensīvu rehabilitāciju “Hendi” centrā Slovākijā.
 

Nu zēnam nepieciešams vertikalizatora, par kuru jāveic līdzmaksājums 2740 eiro apmērā. “Bet rēķina atmaksai šobrīd trūkst 2105 eiro,” sieviete atklāj un piebilst, ka ārsti Slovākijā devuši slēdzienu – Kristapu ir iespējams vertikalizēt, bet, lai to darītu, nepieciešams vertikalizitors. 

 

Tas nozīmē, ka Kristaps varēs laiku pavadīt arī vertikalizatorā un nebūs visu laiku jāguļ. Šobrīd tas ir nodarbību laikā, bet, lai to darītu ikdienā, nepieciešams vertikalizators arī mājās. 

 

Ierīces pilnā cena ir 3850 eiro, no kuriem 1110 eiro finansē valsts. Pārējā summa jāsedz pašiem. “Tādas summas mums nav, tāpēc aicinām palīdzēt,” raksta Inga. 

 

Kristaps ir 13 gadu vecs zēns no Talsu novada. Viņš ģimenē ir otrais bērns, un jau kopš dzimšanas zēnam noteikta diagnoze BCT spastiska tetraperēze, simtomātiska epilepsija. 

Lai Kristapa veselības stāvoklis būtu stabils un neveidotos deformācijas, viņš regulāri valkā ortozes, apmeklē nodarbības Talsu veselības centrā, kā arī kursa veidā dodas uz nodarbībām pie audiologopēda, uz masāžām, magnētterapiju un pie osteopāta. 

Taču ar to ir par maz, tāpēc reizi gadā Kristaps dodas uz intensīvo rehabilitācijas kursu Slovākijā "Hendi" centrā. 

Reklāma
Reklāma

 

Pateicoties līdzcilvēku atbalstam, Kristaps var iziet visus nepieciešamos rehabilitācijas kursus un nodarbības, kā arī sagādāti visi nepieciešamie palīglīdzekļi.
 

 

Arī šoreiz zēnam nepieciešams mūsu atbalsts. 

Ziedot var:

Inga Lazdāne 

  • SEB LV16UNLA0050009241171 
  • SWEDBANK LV12HABA0551052895550
  • CITADELE LV06PARX0006057090001
  • PAYPAL evucis325@inbox.lv. 

Maksājuma mērķis: vertikalizatora iegādei Kristapam Lazdānam.

Saistītie raksti