Grilēšanas recepšu konkurss!
Marinēta gaļa par latviešu tradicionālo ēdienu – šašliku – kļūst, ja tiek lietpratīgi cepināta uz oglēm, citādi tā ir tikai apgruzdējusi gaļa. KONKURSS NOSLĒDZIES.
Jā, lai uzceptu katrā, pat vismazākajā veikalā nopērkamā šašliku
spainīša saturu, ir jābūt iemaņām, bet galvenais – idejai, kā
unificēto ēdienu padarīt neaizmirstami garšīgu. Tomēr, tomēr... kas
tas par gardēdi, ja nav pabeidzis vismaz vasaras akadēmijas gaļas
grilēšanas pirmo kursu, kurā mēģina atkārtot no mammas vai tēvoča
mantotos gaļas marinēšanas un grilēšanas noslēpumus.
Kā marinēt, kur marinēt, cik ilgi marinēt, ko vēl marinēt, kā cept,
grozīt vai negrozīt, ar ko apslacīt vai neslacīt nemaz?...
Uzmanību!
Žurnāls Garšīgs sadarbībā ar portāliem
draugiem.lv un mammam.lv/tetiem.lv izsludina
uzņemšanu vasaras grila akadēmijā!
Tava pieredze un novērojumi, ko, kā un kāpēc grilēt, mūsu iespējas
izveidot interesantāko grilēšanas ideju apkopojumu.
Līdz 15. jūlijam sūti
savu lieliskāko grila recepti portāla
mammam.lv/tetiem.lv virtuvei!
Interesantākās receptes tiks publicētas ne tikai portālā, bet arī
žurnālā Garšīgs, un iedvesmosim gastronomiskiem
varoņdarbiem ikvienu, kas spēj stāvēt pie grila!
Divu interesantāko recepšu iesūtītāji saņems žurnāla
Garšīgs pusgada abonementu!
Vasara ir īsa, nevelc garumā!
Savu recepti pievieno šeit! Citas dārza
svētkiem noderīgās receptes skati Virtuves sadaļā Grilēšana.