Grilēsim! Gardai un veselīgai maltītei
Sākoties vasaras sezonai, “Jāņa Rozes apgāds” laidis klajā Reičelas Leinas pavārgrāmatu “Grilēsim! Gardai un veselīgai maltītei” ar pusotra simta recepšu liellopu gaļas, cūkgaļas, jērgaļas, vistas, pīles, zivs, jūras velšu, dārzeņu un augļu grilu pagatavošanai.
Grilēšana ir lieliska metode veselīga ēdiena pagatavošanai,
turklāt visus grāmatā aprakstītos ēdienus var gatavot gan uz vaļēja
grila brīvā dabā, gan cepeškrāsns grila režīmā. Grāmatas sākumā
atradīsiet dažādu mērču un čatniju receptes. Savukārt katrā grila
receptē ir ieteikums, ar kādiem salātiem vai piedevām baudīt šo
ēdienu. Izmēģiniet liellopu steiku ar grilētām sēnēm un zaļo piparu
mērci, karamelizētas cūkgaļas ribiņas, jērgaļas iesmiņus piparmētru
marinādē un grilētus banānus ar pikanto šokolādes mērci!
Receptes ilustrē augstas kvalitātes fotogrāfijas.
Par autori
Reičela Leina ir pavāre un pavārgrāmatu autore no Austrālijas.
Pavārmākslu apguvusi Viljama Englisa skolā Melburnā. Viņa
strādājusi vairāku slavenu šefpavāru komandā, kā arī bijusi privātā
pavāre vairākās Francijas un Anglijas muižās.
No angļu valodas tulkojusi Renāte Punka.
Ieskaties: www.jr.lv.