Saldējums. Deserti un kokteiļi
Kad silti saules stari kutina ādu un vasarīgs vējiņš bužina matus, ir pienācis īstais laiks baudīt saldējumu.
Zigrīdas
Ansbergas grāmatā “Saldējums” apkopotas ne vien 250 burvīgu
desertu, kūku, pamatēdienu un kokteiļu receptes, bet arī sniegti
noderīgi padomi tiem, kas vēlas pagatavot saldējumu paši. Pirms
ķeraties pie darba, uzziniet interesantākos faktus no saldējuma
vēstures un izpētiet, cik daudz tauku, ogļhidrātu un olbaltumvielu
satur jūsu iemīļotais saldējums!
Sāciet dienu ar atspirdzinošu kafijas dzērienu, pusdienās
stiprinieties ar siļķu un gurķu saldējumu, vakarā baudiet saldētu
šokolādes torti un saldējuma punšu!
Cena Zvaigzne ABC grāmatu veikalos 3,99
Ls.
Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv