Iznākuši žurnālu "Zīdainis" un "Bērnudārznieks" pavasara numuri. Vecāki tos var saņemt un lasīt bez maksas

Kā aijāt un mierināt savu raudošo zīdaini, kā tētis jūtas grūtniecības laikā, kā veicināt bērna valodas attīstību – šie ir tikai daži vērtīgie temati, par kuriem lasāms vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" izdotajos žurnālos "Mammām un Tētiem. Zīdainis" un "Mammām un Tētiem. Bērnudārznieks".
Vecāki žurnālus bez maksas var saņemt dzemdību namos visā Latvijā, ārstniecības iestādēs un ārstu praksēs, un citās vecāku pulcēšanās vietās, kā arī lasīt bibliotēkās visā Latvijā.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Vecāki žurnālus bez maksas var saņemt dzemdību namos visā Latvijā, ārstniecības iestādēs un ārstu praksēs, un citās vecāku pulcēšanās vietās, kā arī lasīt bibliotēkās visā Latvijā.

Vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” regulāri izdod žurnālus vecākiem – ar mērķi bez maksas nodrošināt regulāru un uzticamu informāciju par attiecību veidošanu ģimenē, grūtniecību, dzemdībām un pēcdzemdību periodu, par zīdaiņa aprūpi un attīstību, bērna vecumposmu īpatnībām, attiecību veidošanu un stiprināšanu ar bērnu, kā arī ar partneri, par bērna izglītošanu un gatavošanu skolai, un citiem svarīgiem tematiem no mazuļa gaidīšanas laika līdz pilngadībai. 

 

Kopumā tiek izdoti trīs izdevumi: “Mammām un Tētiem. Zīdainis”, “Mammām un Tētiem. Bērnudārznieks”, kā arī “Mammām un Tētiem. Skolēns”; šajā pavasarī izdoti divi no izdevumiem. Vecāki tos bez maksas var saņemt dzemdību namos visā Latvijā, ārstniecības iestādēs un ārstu praksēs, un citās vecāku pulcēšanās vietās, kā arī lasīt bibliotēkās visā Latvijā. Žurnālus – arī arhīva materiālus – digitālā formātā vari lasīt Zurnali.mammamuntetiem.lv

 

Spied uz žurnāla “Mammām un Tētiem. Zīdainis” vāka, lai lasītu žurnālu digitālā formātā

Reklāma
Reklāma

 

Spied uz žurnāla “Mammām un Tētiem. Bērnudārznieks” vāka, lai lasītu žurnālu digitālā formātā

Saistītie raksti