Ja esi žurnālu abonents, tad ņem vērā – patlaban ir lielākās atlaides (līdz 57 %)

Katru gadu oktobrī notiek žurnālu aktīvākās abonēšanas kampaņas nākamajam gadam. Šajā periodā abonentiem tiek piedāvātas visapjomīgākās atlaides – tādas vairs nav gaidāmas ne novembrī, ne decembrī (šobrīd pat līdz 57 %!). Piedāvājam apkopojumu ar izdevumiem, kuriem patlaban ir lielākās atlaides, kā arī izdevniecības “Rīgas Viļņi” visvairāk abonēto žurnālu TOP 5.
Katrs lasītājs, kurš abonēs kādu no izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnāliem vienam gadam, saņems četras dāvanas, kuru kopējā vērtība ir 55 eiro.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Katrs lasītājs, kurš abonēs kādu no izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnāliem vienam gadam, saņems četras dāvanas, kuru kopējā vērtība ir 55 eiro.

Izdevniecība “Rīgas Viļni” ir viens no lielākajiem un senākajiem izdevējiem Latvijā – šonedēļ tā atzīmē 27 gadu jubileju un var lepoties ar vairāk nekā 20 pastāvīgo izdevumu, kuru klāstā ir ne vien žurnāli, bet arī avīzes un krustvārdu mīklas. Regulāri iznāk arī speciālizlaidumi, reaģējot uz notikumiem Latvijā, lasītāju pieprasījumu, kā arī sezonas aktualitātēm. 


Abonentiem atlaides līdz 57 % un dāvanas 55 eiro vērtībā

Aktīvākā abonēšanas kampaņa ar lielākajām atlaidēm parasti norisinās oktobrī, šogad – līdz 25. oktobrim (ieskaitot). Piemēram, abonējot žurnālus “100 labi padomi”, “Māja Laukos” un “Likums un Taisnība”, atlaide ir 23 % no žurnāla cenas, ja to iegādātos preses tirdzniecības vietās. Lielākās atlaides pašlaik ir žurnālam “Patiesā Dzīve” (50 %), “Pastaiga” (51 %), “Kas Jauns Avīze” (51 %), žurnālam “Rīgas Viļņi” (56 %) un “Kas Jauns” ( 57 %). Visus izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnālus abonēt vari šeit: zurnali.lv
 

Katrs lasītājs, kurš abonēs kādu no izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnāliem vienam gadam, saņems četras dāvanas, kuru kopējā vērtība ir 55 eiro. Šīs dāvanas ir: sienas kalendārs 2025. gadam, Tet TV+ Midi abonements trim mēnešiem bez maksas, viena bezmaksas biļete uz jebkuru “Forum Cinemas” filmu (“Forum Cinemas” brīvbiļeti varēs izmantot, pērkot klāt otru biļeti), “Latvijas aptiekas” Sudraba programmas karte priekšrocībām “Latvijas aptiekā” un veselības aprūpes iestādēs. Jāpiebilst, ka Latvijas aptiekas Sudraba programmas karte ir unikāla programma, kas apvieno plašu priekšrocību klāstu Latvijas aptiekās un vadošajās veselības aprūpes iestādēs: atlaides, īpaši piedāvājumi, konsultācijas, kas ir spēkā saskaņā ar šīs programmas noteikumiem kartes uzrādīšanas brīdī. Kartes standarta cena – 8,54 EUR. 

Reklāma
Reklāma


Lūk, pašlaik abonētāko žurnālu TOP 5 2025. gadam!

  1. “Kas Jauns” ir viens no visvairāk pirktajiem un ienesīgākajiem nedēļas žurnāliem Latvijā, kas ik otrdienu atklāj spilgtākos Latvijas notikumus un pasākumus, jaunumus interesantu un pazīstamu cilvēku dzīvē, aktuālāko modes un stila pasaulē. Iznāk kopš 2006. gada janvāra. Pērkot žurnālu preses tirdzniecības vietās, cena gadā ir 103,48 EUR, abonējot līdz 25. oktobrim – 44,99 EUR.
  2. “Rīgas Viļņi”. Valstī lielākais TV un izklaides žurnāls, ko lasītāji mīl jau vairāk nekā 50 gadu. Vismaz 55 televīzijas kanālu programmas un vienīgā Latvijas Radio kanālu programma Latvijas presē, kā arī viss par TV jaunumiem un saturu: ziņas, reportāžas, intervijas, plaša izklaides pasākumu afiša, horoskopi un krustvārdu mīklas. Iznāk kopš 1957. gada aprīļa. Pērkot žurnālu preses tirdzniecības vietās, cena gadā ir 103,48 EUR, abonējot līdz 25. oktobrim – 45,99 EUR.
  3. “jauns OK”. Žurnāls jaunai, modernai, drosmīgai pilsētniecei, kura novērtē īstumu, seko savam aicinājumam un izdzīvo ik mirkli. Atklātas intervijas ar izcilām personībām, drosmīgi stāsti, iedvesmojošas un neparastas pieredzes, ko neatradīsi nekur citur. Attiecības, skaistumkopšana un fitness, stils un mode, veselība, jaunākais kulinārijā un daudz kas cits. Iznāk kopš 2023. gada maija, periodiskums no 2025. gada – reizi mēnesī. Pērkot žurnālu preses tirdzniecības vietās, cena gadā ir 50,40 EUR, abonējot līdz 25. oktobrim –  34,99 EUR.
  4. “100 labi padomi”. Žurnālā ir piecas tematiskās sadaļas – māja un dārzs, svētki un ikdiena, rokdarbi, virtuve un receptes, veselība un skaistums. Katrā no tām apkopoti speciālistu ieteikumi, lietpratēju skaidrojumi un pieredzes bagātu cilvēku idejas, kā padarīt dzīvi vienkāršāku un jaukāku. Īsas, konkrētas un pārskatāmas instrukcijas sadzīves organizēšanā, veselības un skaistuma uzturēšanā, savstarpējās attiecībās un svētku svinēšanā. Iznāk kopš 2010. gada novembra, periodiskums – reizi mēnesī. Pērkot žurnālu preses tirdzniecības vietās, cena gadā ir 32,40 EUR, abonējot līdz 25. oktobrim – 24,99 EUR.
  5. “Patiesā Dzīve”. Aizraujoši un smeldzīgi stāsti par mums pašiem un mūsu līdzcilvēkiem. Par draudzību un vientulību, mīlestību un šķiršanos, jaunību un vecumdienām. Par krīzēm un to pārvarēšanu. Sirsnīgas un atklātas sarunas ar dzīvesgudriem cilvēkiem, ievērojamu personu portreti un vēsturiski notikumi. Kultūras pārstāvju atziņas un savdabīgu cilvēku likteņi. Problēmraksti un mūsu dzīves lielie jautājumi. Iznāk kopš 2005. gada septembra, periodiskums – divas reizes mēnesī. Pērkot žurnālu preses tirdzniecības vietās, cena gadā ir 60,00 EUR, abonējot līdz 25. oktobrim – 29,99 EUR.


Ņem vērā – lielākās atlaides žurnālu abonēšanai nākamajam gadam būs tikai līdz 25. oktobrim! Žurnālus ērti vari abonēt zurnali.lv.

Saistītie raksti