Atlaižu un dāvanu saraksts, ja žurnālus sev un vecākiem abonēsi šodien

Patlaban notiek žurnālu abonēšana nākamajam gadam – abonentiem tiek piedāvātas visapjomīgākās atlaides – tādas vairs nav gaidāmas ne novembrī, ne decembrī (šobrīd pat līdz 57 %!). Lielo atlaižu diena beigsies 25. oktobrī, nenokavē – abonē sev, vecākiem vai vecvecākiem.
Katrs lasītājs, kurš abonēs kādu no izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnāliem vienam gadam, saņems četras dāvanas, kuru kopējā vērtība ir 55 eiro.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Katrs lasītājs, kurš abonēs kādu no izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnāliem vienam gadam, saņems četras dāvanas, kuru kopējā vērtība ir 55 eiro.

Izdevniecība “Rīgas Viļni” ir viens no lielākajiem un senākajiem izdevējiem Latvijā – šonedēļ tā atzīmē 27 gadu jubileju un var lepoties ar vairāk nekā 20 pastāvīgo izdevumu, kuru klāstā ir ne vien žurnāli, bet arī avīzes un krustvārdu mīklas. Regulāri iznāk arī speciālizlaidumi, reaģējot uz notikumiem Latvijā, lasītāju pieprasījumu, kā arī sezonas aktualitātēm.

 

Abonentiem atlaides līdz 57 % un dāvanas 55 eiro vērtībā

Aktīvākā abonēšanas kampaņa ar lielākajām atlaidēm parasti norisinās oktobrī, šogad – līdz 25. oktobrim (ieskaitot).

 

Piemēram:

Reklāma
Reklāma

 

Dāvanas abonentiem 55 EUR vērtībā

Katrs lasītājs, kurš abonēs kādu no izdevniecības “Rīgas Viļņi” žurnāliem vienam gadam, saņems četras dāvanas, kuru kopējā vērtība ir 55 eiro. Šīs dāvanas ir: sienas kalendārs 2025. gadam, Tet TV+ Midi abonements trim mēnešiem bez maksas, viena bezmaksas biļete uz jebkuru “Forum Cinemas” filmu (“Forum Cinemas” brīvbiļeti varēs izmantot, pērkot klāt otru biļeti), “Latvijas aptiekas” Sudraba programmas karte priekšrocībām “Latvijas aptiekā” un veselības aprūpes iestādēs. 

 

Jāpiebilst, ka Latvijas aptiekas Sudraba programmas karte ir unikāla programma, kas apvieno plašu priekšrocību klāstu Latvijas aptiekās un vadošajās veselības aprūpes iestādēs: atlaides, īpaši piedāvājumi, konsultācijas, kas ir spēkā saskaņā ar šīs programmas noteikumiem kartes uzrādīšanas brīdī. Kartes standarta cena – 8,54 EUR.

Saistītie raksti