Kur ģimenei atpūsties šajā nedēļas nogalē?

Ir klāt nedēļas nogale, kas solās būt karsta un saulaina. Visticamāk lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju meklēs iespēju patverties ēnā un veldzēties nu jau visai siltajos upju un ezeru ūdeņos. Ja nu tomēr ir vēlme izklaidēties citā veidā, ieskaties portāla mammam.lv/tetiem.lv ieteikumos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nupat, nupat sākas izdaudzinātais Positivus festivāls. Interesanti, ka tā laikā varēs ne tikai klausīties visdažādāko mūziķu koncertus, bet arī spēlēt teju visā pasaulē populāro slēpņu meklēšanas spēli Geocaching. Tiek solītas arī balvas. Vairāk lasi šeit!

 

Ja nedēļas nogalē gadās būt Daugavpilī, ir vērts doties uz Daugavpils Māla mākslas centru, kur 2010. gada jūlijā – augustā tiek organizētas profesionālu keramiķu meistarklases, kurās visi interesenti varēs apgūt tradicionālā amata prasmes un iemaņas. Pirmā nodarbība notiks 17. jūlijā. Vaitāk lasi šeit!

 

Ja sestdien gadās pastaigāties Vērmanes dārza tuvumā, dodies uz Mobilā veselības aprūpes centra atklāšanu. Vairāk lasi šeit!

 

17. jūlijā Dobelē notiks Baznīcas ielas svētki, kuri aptvers ne tikai Baznīcas ielu, bet arī ar to saistītās vietas – Baznīcas dārzu un vēsturisko Tirgus laukumu. Šogad Dobeles Evaņģēliski Luteriskajai baznīcai aprit 515 gadi. Baznīcas ielas vēsture ir bagāta un interesanta. Tā ietver sevī Dobeles iedzīvotāju dzīves, pilsētas vēsturi un pašu Baznīcas ielas vēsturi un tās nozīmību Dobelniekiem. Tāpēc par godu šim vēsturiskajam skaitlim tiks atzīmēti šie svētki pašā Dobeles sirdī – Baznīcas ielā. Svētkos piedalīsies: Xeny dance Studio un Dobeles pilsētas kultūras nama HIP HOP deju grupa, Līnijdejotāji, 3B Motosports, X – DOBELE reestyle BMX, Dobeles jauniešu teātra sports. Visas dienas garumā būs iespēja sevi iemūžināt dažādos tēlos foto salonā un iepazīties ar Baznīcas ielas vēsturi – DOBELES AMATU MĀJĀ. Performances „Laika ritums” varēs vērot Dobeles Evaņģēliski luteriskajā dārzā. Par bērnu izklaides iespējām, rūpēsies ANNELS atrakcijas. Vakarā un visas nakts garumā Dobeles pilsētas kultūras namā - latviešu filmu nakts.

 

Svētdien, 18.jūlijā, plkst.10.00. Viļānu Romas katoļu baznīcā notiks vijolnieču māsu Kirsanovu koncerts, kas aizsāks bezmaksas koncertu tūri. Vairāk par šiem koncertiem lasi šeit!

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt, 18.jūlijā notiks motosporta sacensības Kuldīgā.

 

Ja nu tomēr sadomājat doties uz pludmali, brauciet Kurzemes virzienā. Visticamāk šajā nedēļas nogalē tajā pusē būs mazāk cilvēku un mašīnu.

 

 

Lai izdevusies nedēļas nogale!