Piedzīvojumu diena Latgalē. Piedalies!

Šī ir spēle četriem piedzīvojumu un atpūtas kāriem draugiem. Piedzīvojuma Diena Latgalē, ko organizē www.iCelo.lv, būs pirmo reizi — viņi atklājuši tur daudz skaistu vietu, un nu vēlas ar tām iepazīstināt arī piedzīvojuma dalībniekus. Pasākums gaidāms 7. augustā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katrā no Piedzīvojuma Dienas vietām sagatavoti uzdevumi, kas piemēroti katrai vietai — interesanti, neparasti un galvu reibinoši.
Objektus katra komanda sakārto paši savā maršrutā, saņemot objektu sarakstu Piedzīvojuma Dienas starta vietā. Apskates objekti ietvers Latgales pilis un muižas, vēsturiskus notikumus, tikšanos ar viesmīlīgiem saimniekiem un iepazīšanos ar Latgales paražām. Katrā objektā veicot uzdevumu tiek saņemti punkti, kas noteiks spēles uzvarētājus. Spēlē būtisks nav ātrums kādā veic maršrutu, bet radošā pieeja un nedaudz zināšanu, piemēram, nosakot sastāvu tējas un alus degustācijā, precizitāte loka šaušanā, izdoma dzejolīša sacerēšanā un citos uzdevumos. Apbalvojam pirmo trīs vietu ieguvējus, atraktīvāko bilžu, video un komandas noformējuma īpašniekus.


PIETEIKTIES
Pieteikumu sūtiet uz vineta@icelo.lv pieteikumā norādot kapteiņa un pārējo dalībnieku vārdu, uzvārdu, mob. tel., e-pastu un komandas nosaukumu.

Dalības maksa komandai ir:
Līdz 15.07.2010  50,- Ls (ja visi dalībnieki ir reģistrēti icelo.lv lietotāji, tad Ls 45,-).
Līdz 30.07.2010  55,- Ls (ja visi dalībnieki ir reģistrēti icelo.lv lietotāji, tad Ls 50,-).
Dodamies Piedzīvojumā uz Latgali!


Vairāk informācijas www.icelo.lv

 

Reklāma
Reklāma